Sorescu

Siteuri recomandate:

Maremi Comimpex srl

Sursa unica sau complementara cu cabluri electrice sau covorase electrice incalzitoare pentru orice tip pardoseala :gresie, parchet, marmura, aceste cabluri se folosesc inclusiv in cazul renovarilor si in zone unde nu este posibila inaltarea pardoselii. Control erfect al sistemului de incalzire in pardoseala, reazizat prin termostatele cu soft de control. Degivrare si sisteme de degivrare, incalzire (degivrare) rampe, incalzire si degivrare trepte, degivrare jgheaburi, confort termic si topir

Blogul lui florentin

Stiri,umor,contabilitate si lectii de contabilitate,legislatie si comentarii,consultanta de afaceri,monografii contabile ,unele trucuri ale sistemului de operare Windows.Personalitati romanesti.Stirile de week-end vor fi din alte domenii in afara celor care sunt postate,in general in acest blog .

Incalzire in pardoseala

Montam.Incalzire in pardoseala cu cabluri electrice sau covorase electrice incalzitoare pentru orice tip de pardoseala :gresie,parchet,marmura.Executam instalatii de degivrari pentru cai acces,jgheaburi,acoperis,burlane,rampe auto,garaj.montam sisteme de protectie la inghet a conductelor,tevilor,rezervoarelor.


Montam incalzire in pardoseala
Montam incalzire in pardoseala