Gabriel Toma

Siteuri recomandate:

Calendar de perete 2021

Calendarul conține citate din învățăturile Părintelui Justin Pârvu. 13 file, tipar policromie față-verso. Preț: 19 Lei (taxa de livrare nu este inclusă) Comandă calendarul de perete la adresa de email: atitudini.pv@gmail.com, completând formularul de mai jos sau la numărul de telefon: 0785 018 852.

Laborator Naturist Paltin-Petru VodaMarturii

Cartea cuprinde mărturii și relatări ale maicilor din mănăstirea Paltin, ale unor foști frați de detenție, precum și ale altor ucenici ai Părintelui Justin Cartea conține 216 pagini; format 145*230 mm; hrtie offset alb 100g, la 2 culori speciale Preț: 15 Lei Comenzi se pot face la adresa de email: atitudini.pv@gmail.com

ATITUDINI

Sfinții închisorilor – o carte editată de Mănăstirea Paltin Petru-Vodă

Ne Vorbeste Parintele Justin VOL IV

Cartea conține sfaturi și învățături ale Părintelui Justin Pârvu, transcrise de maicile de la mănăstirea Paltin Petru-Vodă, pe diverse teme, precum: refacerea vieții duhovnicesti, rezistența psihică și duhovnicească în vremuri încercate, întărirea în ispite și necazuri, clădirea familiei, societății și neamului, virtuțile creștine și multe alte subiecte actuale, ce framântă sufletele încercate ale creștinilor de azi.


Magazin Naturist Manstirea Petru Voda
Magazin Naturist  Manstirea Petru Voda

Revista Ortodoxa ATITUDINI
Revista Ortodoxa ATITUDINI