SCUBA Diving

SCUBA Diving

Self-Contained Underwater Breathing Apparatus

NAUI

NAUI

National Association of Underwater Instructors

Portofoliu Scuba Diving

Portofoliu Scuba Diving

Bine ati venit la Marine Explorers Dive Center!

Marine Explorers Dive Center - Cursuri scafandri - Scufundari de agrement

Marine Explorers Dive Center este unul dintre cele mai vechi centre de scufundari din Romania, infiintat din pasiune pentru lumea subacvatica de catre un grup de prieteni si dezvoltat in jurul unuia dintre cei mai calificati si mai experimentati instructori subacvatici din tara.

Ce va oferim?

  • Instructori cu experienta
  • Centru de scufundari
  • Peste 25 de ani dedicati scufundarilor
  • Cursuri SCUBA Diving
  • Prietenia noastra
  • Scufundari pentru scafandri certificati
  • Pasiune pentru lumea subacvatica
  • Scufundari pentru neinitiati
  • Profesionalism si determinare
  • Expeditii dedicate pentru scufundari
  • Clubul pasionatilor de SCUBA Diving
  • Magazin echipamente scufundare
  • Evenimente
  • Consultanta achizitii echipamente
scafandri marine explorers

Instructorii nostri sunt calificati pentru o gama larga de cursuri pentru scafandri, atat nivelurile de incepatori si neinitiati cat si pentru avansaţi si au o mare experienta ca scafandri profesionisti si in lucrul cu incepatorii.

Sute de studenti au trecut pragul centrului de scufundari din Vama Veche si au fost facut primii pasi sub apa alaturi de instructorii echipei Marine Explorers.

Cineva a spus odata “Once a marine explorer, always a marine explorer” si nici o fraza nu poate descrie mai exact atmosfera calda, prietenoasa si in acelasi timp profesionista in care se desfasoara cursurile de scufundari la Marine Explorers Dive Center in Vama veche.

Locatia de scufundari este una dintre cele mai interesante de pe litoralul Marii Negre, peisajul subacvatic combinand intr-un mod unic fundul pietros cu nisipul, dezvoltand o flora si o fauna subacvatica deosebita.

In fiecare an plecam in gasca mare in expeditii pentru explorarea marilor tropicale, bucurandu-ne de fiecare clipa petrecuta sub apa si savurand minunatiile subacvatice.

Dupa absolvirea cursurilor de scufundari organizate la Marine Explorers Dive Center in Vama Veche, veti pleca nu doar cu certificatul de scafandru, veti fi mai bogati sufleteste alaturi „familia” Marine Explorers.

Marine Explorers Dive Center - Cursuri scafandri - Scufundari agrement

National Association of Underwater Instructors (NAUI)

National Association of Underwater Instructors (NAUI) este una dintre cele mai importante asociatii internationale de brevetare a scafandrilor și instructorilor de scufundare la nivel mondial, infiintata inca din anul 1960.

Scopul NAUI este de a permite oamenilor sa se bucure de activitatile subacvatice cat mai sigur posibil, oferind educatie practica de cea mai inalta calitate si de a promova in mod activ conservarea si protectia mediului subacvatic din lume.

NAUI antreneaza, califica si certifica lideri si instructori, stabileste standarde minime pentru diferite niveluri de pregatire a scafandrilor si ofera diverse programe, produse si materiale de sprijin pentru a ajuta liderii si instructorii NAUI cu supravegherea si predarea scufundarilor. Scopul principal al NAUI se reflecta si in motto-ul asociatiei, „Siguranta scufundarii prin educatie”.

Reputatia globala a NAUI pentru cele mai bune produse de formare si educatie reflecta valorile noastre de baza ale pregatirii de scufundari de calitate prin educatie. Multe organizatii aleg in mod special NAUI pentru programele lor de educatie pentru scafandri, inclusiv Walt Disney World Resort din Orlando, Florida, echipele Navy SEAL ale Statelor Unite si Laboratorul de flotabilitate neutra al NASA din Houston, Texas (SUA), unde se antreneaza astronautii.

Formular programare scufundare

Va asteptam cu drag la Marine Explorers Dive Center in Vama Veche pentru a descoperi minunata lume subacvatica.
In cateva secunde puteti face o rezervare online si in cel mai scurt timp un instructor va verifica disponibilitatea intervalului orar.

Formular inscriere curs

Incepe acum aventura ta in lumea subacvatica, inscriindu-te la cursurile de SCUBA diving organizate la Marine Explorers Dive Center in Vama Veche!
Completand formularul, veti primi imediat instructiunile de inregistare si un instructor va va contacta pentru a stabili detaliile.

NAUI Worldwide: The Definition of Diving

Marine Explorers - Liveaboard, Egypt, 2015

Naui scuba diving
NAUI SCUBA diving logo
NAUI scuba diving
NAUI scuba diving
NAUI SCUBA DIVING TECH

Check out our social links

INSTAGRAM

@marine_explorers_dive_center

FACEBOOK

@MarineExplorersDiveCenter

YOUTUBE

@MarineExplorers

TWITTER

LINKEDIN