top of page

Apelati cu incredere

0729662370

Adevarata Clarvazatoare ILEANA, cunoscuta atat In tara cat si peste hotare prin desele interviuri acordate posturilor de TV si BBC, care vine acum In ajutorul dvs. cu cele mai puternice leacuri si plante si cu cele mai ascunse taine in ale magiei albe si magiei negre.

Scot argintul viu,vindec bolnavii de epilepsie, impreuna familiile care s-au destramat, Ii ajuta pe cei bogati si pe cei saraci In aceeasi masura. In momentul In care o persoana ma contacteaza am nevoie de datele lui personale, Ii deschid cartile prin telefon si daca vad ca problema depinde de mine Il ajut mai departe.Iar daca cartile mele Imi spun ca nu depind de problema de vrajitoare, atunci eu Indrum omul la medic sau la preot.Dumnezeu a lasat pe pamant 3 puteri: un medic, un preot si o vrajitoare. Toti cei ce simtiti sau considerati ca aveti o problema legata de farmece sau blesteme sunati-ma, ca nu aveti nimic de pierdut.

   CLARVAZATOAREA ILEANA, aparuta la postul american de televiziune CNN este singura din Romania care rezolva cu succes cazurile de magie alba si neagra, farmecele arse pe foc, sau date pe apa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Magia alba reprezinta fortele in miscare ale Universului, care se resping sau se atrag, oferind rezultate uimitoare.
   I se spune magie alba, deoarece isi propune sa aduca oamenilor o stare mai buna, implinirea dorintelor pozitive si indepartarea energiilor negative.

   I se spune magie alba deoarece foloseste in principal mintea si sufletul celui celui care o practica.Pentru a-si incepe lucrarea,persoana care practica magia alba are nevoie de energie; cu cat e mai puternica spiritual, cu atat va fi mai mare si mai eficienta energia sa, si mai capabila de a directiona aceasta energie.

   Ea poate face aceasta prin meditatie, focalizare si vizualizare. In magia alba, energia este vizualizata in alb-auriu, cu o stralucire solara.

Despre Magia Alba

Sunt Clarvazatoarea ILEANA  si efectuez urmatoarele servicii: dezleg cununii legate, impreunez iubit cu iubita, aduc prosperitate de bani, readuc afacerile falimentare la success, chiar sip e cele in pragul falimentului, readuc oamenilor slabi in comert puterea de a vinde, scot argintul viu, vindec oameni cu atac de panica, vindec ipotenta, vindec epilepsia, vindec oameni cu soliaris, femei care sunt dame de companie, fie in tara, fie in strainatate le dau putere de a avea realizari in bani sau gasirea persoanei iubite, aduc sotii din strainatate care renunta sa se intoarca inapoi, readuc bisexualii la heterosexualitate (barbati sau femei), rezolv problemele cu alcoolul, jocurile de noroc, drogurile si alte numeroase vicii, ofer talismane pentru liniste in casa, intelegeri, spor de bani, dragoste si protejarea impotriva raului.

 

Multumiri

Sofia, Madrid

 

   Doresc sa multumesc pe aceasta cale vrajitoarei ILEANA care a reusit Intr-un termen foarte scurt sa-l scape pe sotul meu de viciul bauturii. Nu as fi crezut!

Mi se pare o minune, mai ales ca el a Incercat multe variante ca sa se debaraseze de aceasta patima nefasta. Multumesc mult.

 

 

Ioana, Berlin

 

   Intr-o buna zi, m-am pomenit singura. Partenerul meu de viata, In care mi-am pus mii de sperante, m-a parasit pentru o femeie de la serviciul unde lucreaza.

 Am fost cu adevarat socata si am cerut sprijinul vrajitoarei ILEANA, care sigur ca a reusit sa rastoarne situatia aceasta neplacuta In favoarea mea, dupa cateva sedinte. Multumesc din suflet.

 

 

Nelu, Brasov

 

    Am suferit de unele boli care mi se ziceau ca sunt fara leac. Dar eu am crezut ca nu este chiar asa si am sperat sa ma vindec.

Daca am reusit In cele din urma, totul se datoreaza harului cu care este Inzestrata doamna Ileana. Multumesc enorm.

 

 

Titus, Bucuresti

 

   Sunt profund recunoscator vrajitoarei ILEANA pentru ca datorita priceperii sale In magie am reusit sa-mi redresez firma si sa o mentin, dand astfel de lucru la 10 persoane care aveau mari sperante In mine.

Se poate ! Va recomand sa Incercati si voi, daca va confruntati cu o asemenea problema.

Cuvinte Cheie: tamaduitoare.clarvazatoare, ritualuri ,farmece de dragoste,blesteme,magia alba,dezlegari blesteme,magie,tarot online,horoscop,prezicatoare,vizionara,ghicitoare,vrajitoare,magie alba,oracolul tarotului,deschide cartea sfanta,leacuri ritualuri,rugaciuni,tamaduitoare spania tamaduitoare italia ,tamaduitoare romania,clarvazatoare italia,clarvazatoare spania

Clarvazatoarea Tamaduitoare Ileana

0729662370

bottom of page