BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Bine ati venit in cadrul natural!... ACASA

 

, "Priveste linistit minunile... Aceluia a carei stiinta este desavarsita"...Nu datorita mecanismului pus odata in miscare, si care apoi prin propria energie isi continua lucrarea, bate pulsul si respiratia urmeaza una alteia. Fiecare respiratie, fiecare bataie de inima este o dovada a purtarii de grija a ACELUIA IN CARE TRAIM, NE MISCAM SI SUNTEM. De la insecta cea mai mica si pana la om, orice creiatura vie depinde zilnic de providenta Sa.' EDUCATIA de E.G.White pag 129 " Pentru copii, campul si gradina, formeaza cel mai bun loc de sala de clasa, mama cel mai bun invatator, iar natura cel mai bun manual." EDUCATIA pag 206. e. .

.

COMENTARIU

September 1 2011Posted by D.F.ILESAN

 

Apreciez preocuparea d-lui Muntean Ioan pentru a crea un website interesant, cu trimitere catre alte adrese utile pentru cei interesati si ii urez suces in activitate! D.F.ILESAN (inspector scolar)

d..