top of page
Consultanţă IT

Consultantii nostri sunt la curent cu cele mai noi tehnologii it si solutii prin care va puteti optimiza costurile, imbunatati eficienta si rezultatele activitatii. Optimizarea aspectelor de natura it, vor favoriza reducerea costurilor generale, in conditiile cresterii operativitatii. Alegand serviciul nostru de consultanta it veti fi asigurat de accesul la cele mai noi si mai performante solutii hardware si software raportate la nivelul bugetului dvs.

Cand este necesar sa apelati la servicii de consultanta it?

Consultanta it este indicata ori de cate ori informatiile solicitate stau la baza unor decizii cu un nivel de importanta ridicat , care vor influenta semnificativ bugetul si/sau activitatea companiei. Aspecte precum extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent, investitiile in echipamente hardware/software, desfasurarea proceselor it existente si modalitatile de eficientizare a consumului de resurse it sunt doar cateva dintre fenomenele care necesita consultanta it.

Apelati la serviciile noastre de reparatii calculatoare la domiciliu, atat pentru probleme software cat si pentru probleme hardware.

Reparatia se face sub supravegherea dumneavoastra.

Deoarece probleme software sunt destul de usor de rezolvat va putem ajuta la domiciliu cu :

 

- instalarea sistemelor de operare (Windows,Linux), drivere, instalare programe utilitare,

- devirusare,

- configurare conexiuni internet (WiFi si Wired) si echipamente periferice (imprimante, multifunctionale, scanner, webcam, placi de captura, tv tunnere),

-  configurare router si conexiuni pppoe,

- recuperare date,

- solutii de back-up,

- asistenta in alegerea optima a programelor din punct de vedere al resurselor de care dispune pc-ul dumneavoastra,

- oferim posibilitatea comandarii oricarei componete de calculator la domiciliul clientului, instalarea si configurarea sa.

depanare calculatoare la domiciliu

O panoarama 360 este o fotografie care prezinta spatiul inconjurator la 360 de grade pe orizontala si 180 de grade pe verticala, ce ii ofera vizitatorului posibilitatea de a explora scena intr-un mod realist, incat poate spune ca se afla in locul respectiv atunci cand vizualizeaza panorama.

 

Un tur virtual, poate prezenta mai multe informatii decat 1.000 de cuvinte sau fotografii, acesta este si motivul pentru care acest tip de prezentare este atat de raspandit in ultima vreme in industrii precum HoReCa, Imobiliare, Turism, Auto etc.

 

Preturi orientative

  •  Panorame sferice: 200 lei / panorama

  • Tur virtual: in functie de complexitate intre 500 si 2.000 lei.

  • Website: de la 1.000 lei.

tururi virtuale
servicii foto-video

Noi redam povestea evenimentului dumneavostră, astfel încât amintirea acelui moment să fie de neuitat! Suntem o echipă tânără ÅŸi dinamică de fotografi, cameramani profesionisti ÅŸi editori de imagine cu experienta în mass- media, iar scopul nostru este de a imortaliza cât mai natural si artistic cele mai frumoase momente din viaÅ£a dumneavoastră.

ExperienÅ£a, creativitatea, dinamismul, seriozitatea si pasiunea pentru frumos ne caracterizează. Oferim clienÅ£ilor noÅŸtri fotografii si filmări de înalta calitate, realizate cu aparatură profesionala, astfel încat vizionarea filmului sau rasfoirea albumului să vă stârneasca emoÅ£ii profunde peste ani. 

bottom of page