duminică, 21 iunie 2015

Enjoy !!!




Scapa de Helicobacter Pylori, Escherichia Coli si Stafilococul Auriu in 30 de zile utilizand seminte de pepene verde

Stiati ca seminetele de pepene verde sunt foarte eficiente in eliminarea bacteriilor din stomac cat si a parazitilor intestinali ?

Aceste seminte contin firbre si antioxidanti atat de puternici incat au capacitatea de a elimina intr-un timp foarte scurt bacteriile si parazitii prezenti in tractul digestiv, avand si caracteristici probiotice.

Semintele de pepene verde contin citrulina, care dilata vasele de sange, avand un efect pozitiv in cazul hipertensiunii arteriale, anginei pectorale si arteriosclerozei.

Ingrediente necesare :

- 200 ml de apa
- 30 de seminte de pepene verde

Mod de preparare :

- Puneti apa si semintele intr-un ibric
- Lasati ibricul sa fiarba pe foc
- Dupa fierbere acoperiti ibricul pentru a face infuzie, timp de 10 minute
- Consumati acest lichid dimineata pe stomacul gol
- Faceti tratamentul timp de 30 de zile
- In cazul in care nu va place gustul, adaugati o lingurita de miere, insa trebuie sa asteptati ca lichidul sa se raceasca



Sursa Articol : Secretele.com
Autor articol : Maya

miercuri, 11 martie 2015

Recomandari Filme !!!


                                               The November Man                                World War  Z




Singularity


Curata Rinichii in 10 zile cu aceasta bautura simpla facuta in casa

Daca doriti sa va asigurati o buna functionare a rinichilor si sa va curatati organismul de toxine, nu trebuie sa beti decat un singur pahar din aceasta bautura cat mai des posibil.

Ingrediente necesare :

- 1/2 de lamaie
- 1 kiwi
- 1 banana
- o legatura de frunze de patrunjel proaspat
- 1 cana de apa ( 150 ml)

Mod de preparare :

Se curata de coaja toate ingredientele, se amesteca bine la blender pana cand veti obtine un amestec omogen.

Se consuma un pahar din aceasta bautura dimineata pe stomacul gol, timp de 10 zile.Efectele se vor simti cu siguranta.

Daca doriti sa imbogatiti aceasta bautura, pe langa detoxifierea rinichilor, veti obtine de asemenea si o bomba de vitamine daca veti adauga si o jumatate de avocado curatat, o legatura de spanac si 50 grame de nuci.

Beti din acest preparat imbunatatit cat mai des posibil, preferabil tot pe stomacul gol si va veti bucura de o sanatate de invidiat pe termen lung.






Autor articol sursa : Cristian Iacov
Sursa articol : www.secretele.com

De ce trebuie sa mananci Miere cu Scortisoara pe paine in fiecare dimineata !?!

Aceasta combinatie este foarte eficienta in tratarea multor boli, dupa cum urmeaza :


Cancer :

Daca suferi de aceasta boala, ar trebui sa consumi de 3 ori pe zi cate o lingura de miere combinata cu o lingurita de scortisoara.Este necesar sa faci acest tratament 3 luni de zile si vei observa ca boala va intra in remisie.

Boli de Inima :

Trebuie sa amesteci 100 grame miere cu 2 lingurite de scortisoara si sa o intinzi pe o felie de paine in fiecare dimineata. Se intinde pe o felie de paine acest amestec ( nu tot, ci 2-3 lingurite,incat sa acoperi intreaga felie) si consuma zilnic, timp de 30 de zile.Acest obicei va reduce nivelul colesterolului, reducand riscul de atac de cord.

Artrita :

Se amesteca 2 linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra intr-un pahar de apa. Bea un pahar dimineata si unul seara.Consumand acest remediu zilnic, timp de 40 de zile, poti vindeca pana si artrita cronica.

Infectia vezicii biliare :

Intr-un pahar cu apa, adauga 2 linguri de scortisoara pudra si o lingurita de miere.Bea in fiecare zi, timp de 7 zile.Acest lucru va distruge microbii din vezica biliara.

Colesterol :

Se amesteca 2 linguri de miere si 3 lingurite de scortisoara intr-un pahar mare de ceai rece.Daca veti bea zilnic timp de 2 saptamani aceasta combinatie, nivelul de colesterol va fi redus in limite normale.

Raceala :

Daca ati racit, luati zilnic cate o lingurita de miere cu un sfert de lingura de scortisoara.Faceti asta timp de 3 zile.Acest amestec va grabi insanatosirea, va vindeca tusea cronica si congestia sinusurilor.

Ulcer :

O lingurita de miere in combinatie cu o lingurita de scortisoara consumata zilnic timp de 30 de zile va vindeca ulcerul si va normaliza nivelul aciditatii din stomac.

Sistemul imunitar :

O doza zilnica de miere si scortisoara ( 1 lingurita de miere amestecata cu 1/2 lingurita de scortisoara, consumata dimineata si seara) va intari sistemul imunitar si iti va proteja organismul de bacterii si virusi.

Pierdere in greutate :

Combinati 200 ml de apa fiarta si racita cu o lingurita de miere si o lingurita de scortisoara si consumati zilnic pe STOMACUL GOL.Aceasta combinatie va stimula arderile grasimilor conducand la scaderea in greutate.Acest amestec se adreseaza in special persoanelor obeze.

Respiratie urat mirositoare :

Locuitorii din America de Sud fac frecvent gargara cu apa amestecata cu miere si scortisoara in fiecare dimineata.Acest lucru ii ajuta sa-si pastreze prospetimea respiratiei pe tot parcursul zilei, mult mai eficient decat periajul zilnic cu pasta de dinti.




Autor articol sursa : Cristian Iacov
Sursa articol : www.secretele.com