Ce este videochatul?

 

Ai terminat studiile si ai fost la "n" interviuri a caror finalitate a fost o lunga asteptare dupa clasicul "te sunam noi"? Inseamna ca nu ai trecut pe la noi. Activitatea de videochat este un job ca oricare altul, cu contract de munca si cu o fisa a postului definita, diferenta fata de alt loc de munca fiind castigurile motivante si latura distractiva a acestuia. Aceasta presupune conversatii online cu persoane din afara Romaniei pe diferite teme, adult sau non adult. Este singurul job prin care castigi bani multi chiar daca nu ai nici un fel de experienta.

Esti candidat/a ideala daca:

  • stii o limba straina de circulasie internationala (engleza si altele) la nivel conversational
  • ai cunostinse PC cel putin minime
  • esti sociabila, comunicativa
  • ai un aspect fizic placut/ingrijit
  • esti serioasa si punctuala
  • ai peste 18 ani
  • colaboram cu fete cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 ani

Devotamentul si implicarea ta, seriozitatea cu care tratezi acest job impreuna cu mijloacele oferite de studio, sunt elementele esentiale pentru ca beneficiile banesti ca si model online sa fie satisfacatoare. A lucra ca model online nu inseamna a castiga bani usor. Ca orice alt job, presupune seriozitate si implicare, doar ca toata munca ta este platita mult mai bine.

 

 Bonusuri si castiguri

-daca ai atins suma de 1000$ bonus 100$ din partea studioului

-bonus de angajare 50$ dupa primele doua saptamani de lucru

-60% din castigurile tale primele 2 luni,doar daca lucrezi din studio

-80% daca lucrezi de acasa 

Oferim cele mai mari bonusuri pentru modelele din studio si cele de acasa. Oferim bonusuri pentru performanta, bonusuri pentru orice model nou adus din studio, bonusuri pentru timp petrecut online