6 August 2014

Gigi Becali, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, a depus, la sfârşitul acestei săptămâni, la Tribunalul Constanţa, o contestaţie la executarea pedepsei, primul termen în acest dosar fiind stabilit pentru 6 august.(Sarbatoare crucea rosie Schimbarea la Fata a Domnului.)
(Pentru ca cine va pazi toata legea,dar va gresi intr-o singura porunca,s-a facut vinovat fata de toate poruncile.Bărbatul îndoielnic este nestatornic în toate căile sale.Şi cel bogat întru smerenia sa, pentru că va trece ca floarea ierbii.Căci a răsărit soarele arzător şi a uscat iarba şi floarea ei a căzut şi frumuseţea feţei ei a pierit; tot aşa se va veşteji şi bogatul în alergăturile sale.)

20 de calugari.

Avocatul lui Gigi Becali a declarat, marti, ca acesta a participat duminica la slujba la Biserica penitenciarului Rahova si, mai mult, a stat 4 ore de vorba cu Preasfintitul Varsanufie Prahoveanul, chiar in altar. Bogdan Vlad a facut aceste declaratii dupa ce Patriarhia Romana a respins speculatiile conform carora inalta fata bisericeasca ar fi venit sa slujeasca duminica in fata detinutilor de la Rahova special pentru ca Gigi Becali s-ar fi aflat acolo. Avocatul a precizat ca Becali a stat de vorba 4 ore cu Preasfintitul Varsanufie Prahoveanul si ca "va merge la biserica in mod constant". Intrebat daca a intrat inclusiv in altar, asa cum a aparut in presa, avocatul Bogdan Vlad a raspuns: "Da, da, asa e, exact ce a spus ieri, a stat in altar cu Preasfinstitul Varsanufie". De asemenea, avocatul a recunoscut si ca exista informatii conform carora 20 de calugari de la Muntele Athos ar intentiona sa vina in Romania, ca "o forma de ajutor pentru domnul Becali". La aproape o saptamana de cand a ajuns in inchisoare, Gigi Becali a mers la slujba de la capela penitenciarului Rahova, oficiata duminica aceasta chiar de Preasfintitul Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor. Considerat al doilea om in Biserica Ortodoxa Romana dupa Patriarhul Daniel si mana dreapta a Preafericitului, Varsanufie Prahoveanul este cel care a predicat in cadrul primei liturghii la care a luat parte patronul Stelei din inchisoare.

Sursa www.ziare.com
publicat:Marti, 28 Mai 2013, ora 15:00



Papa Francisc a fost ales în urma unor „semne divine“.

Unul dintre cardinalii Bisericii Catolice susţine că rezultatul ultimului conclav, în urma căruia a fost ales Papa Francisc, se datorează unei minuni divine, iar cei prezenţi în Capela Sixtină au fost martorii mai multor semne de la Dumnezeu. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Papa Francisc s-a adresat călugăriţelor: „Fiţi mame spirituale, nu fet... Papa Francisc, rugat să facă pace între suporterii lui Lazio şi ai Rom... Cardinalul Christoph Schonborn, arhiepiscop de Viena, a fost el însuşi unul dintre cei consideraţi favoriţi pentru deveni noul conducător al Bisericii Catolice. Cu toate acestea, alesul cardinalilor a fost Jorge Mario Bergoglio, în favoarea căruia au lucrat „semne puternice” potrivit cărora el trebuia să fie „alesul”, potrivit publicaţiei „The Telegraph”. Schonborn a susţinut că doar o intervenţie divină putea explica rapiditatea întregului ritual de alegere a noului pontif, fost cardinal de Argentina, deşi acesta nu apărea pe niciuna dintre principalele liste de „papabili” realizate de experţii Vaticanului. Ţinând o cuvântare în cadrul unei conferinţe anglicane la Londra, Schonbord a declarat că şi arhiepiscopul englez de Cantenbury, Justin Welby,  a avut o o alegere similară cu cea a lui Francisc. Acesta a susţinut că cele două alegeri au fost „un mic miracol” şi „un semn de la Dumnezeu” care îi încuraja înspre unitatea celor două biserici. „Am primit cel puţin două semne: unul dintre ele îl pot spune, cel de-al doilea s-a petrecut în Capela Sixtină şi nu pot vorbi despre el, dar au fost semne reale de la Dumnezeu care îmi spuneau că el este alesul”, a declarat cardinalul de Viena. Schonborn a povestit că la scurt timp cupă slujba de împărtăşanie de dinaintea începerii conclavului s-a întâlnit cu un cuplu de latino-americani care îi erau prieteni. Cardinalul le-ar fi cerut să-i dea un sfat, pentru a face o alegere bună, întrucât ştia că cele două persoane ar fi înzestrate cu Duhul Sfânt. Femeia s-a apropiat de urechea lui Schonborn şi i-a şoptit „Bergoglio”. Cardinalul a fost profund impresionat şi a considerat răspunsul drept un semn din partea lui Dumnezeu. „Sunt sigur că mulţi dintre noi (cardinali) au primit semne asemănătoare în timpul conclavului, altfel nu ar fi fost posibilă alegerea sa atât de curând şi aşa de repede”, a adăugat clericul.

sursa   adevarul.ro

A Fi sau A Nu Fi !

George Becali striga intruna ca el este cel ce "mantuieste" Neamul Romanesc! De aceea am pus alaturat(VIDEO) cele 3 semne date de Domnul (Al 4 semn urmeaza).

Domnul nostru ne arata foarte clar ca este cu George Becali.

Psalmii 20:
  •  Să te asculte Domnul în ziua necazului, să te ocrotească Numele Dumnezeului lui Iacov,
  • să-ţi trimită ajutor din locaşul Său cel sfânt şi să te sprijine din Sion!
  •  Să-Şi aducă aminte de toate darurile tale de mâncare şi să primească arderile tale de tot!
  • Să-ţi dea ce-ţi doreşte inima şi să-ţi împlinească toate planurile tale!
  • Atunci noi ne vom bucura de biruinţa ta şi vom flutura steagul în Numele Dumnezeului nostru. Domnul să-ţi asculte toate dorinţele tale!
  •  Ştiu de acum că Domnul scapă pe unsul Său şi-i va răspunde din ceruri, din locaşul Lui cel sfânt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui.
  • Unii se bizuie pe carele lor, alţii pe caii lor; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru.
  •  Ei se îndoaie şi cad; dar noi ne ridicăm şi rămânem în picioare.
  • Scapă, Doamne, pe împăratul şi ascultă-ne când Te chemăm!