Tel: (+40)0364-733.987

Email:office@pro-edu.ro

0 produse: 0,00 RON

Primim comenzi doar pentru cantitati en-gross.

Carti didactice, softuri educationale si jocuri educative

Softuri educationale

Pe acest site nu se mai fac comenzi la bucata. Pentru a face o comanda en-gross, completati formularul de cerere de pe pagina fiecarui produs, formularul de contact sau trimiteti comanda pe email.

Softuri educationale

Ne-am propus sa oferim prin intermediul acestui shop online o bogata colectie de softuri educationale, carti educative pentru copii, documentare ale unor televiziuni prestigioase, filme in special romanesti din arhivele televiziunii romane, jocuri educative din cele mai variate pentru copii, echipamente pentru dotari laboratoare si va invitam sa explorati aceasta lume a cunoasterii.

Multitudinea de informatii transpuse in softuri educationale / programe didactice pot contribui la dezvoltarea intelectuala: gandire, memorie, logica, rapiditate sau perspicacitate. Produsele educationale pentru toate disciplinele scolare sau extrascolare se adreseaza tuturor grupelor de varsta incepand cu prescolarii si pana la liceeni sau studenti.

Aceste materiale educative pot fi folosite ca suport de curs sau auxiliare pentru invatatori, profesori, elevi, parinti sau bunici folosind tehnici moderne si interactive de predare, stimuland imaginatia invataceilor prin toate canalele de perceptie: audio, video si tactil.

Top 10 cele mai vandute produse

Aplicabilitatea acestor materiale educationale este complexa si pot fi folosite de profesori, copii, scolari, elevi, parinti sau bunici in scop didactic sau educational.

Pro-Edu.ro este Magazin-ul didactic educational care ofera cu multa incredere si satisfactie categoriile de produse afisate in continuare:
  • Carti tiparite - carti scolare, caiete de activitati pentru elevi, auxiliare didactice, culegeri, planse didactice de specialitate, beletristica, dictionare, enciclopedii Larouse, cursuri cu sau fara CD audio, povesti, carti de colorat, carti ilustrate 3D, carti pentru copii... pentru gradinita, scoala primara, gimnaziu sau liceu.
  • Audiobooks si e-books - carti audio sau in format electronic care prezinta opere literare romanesti sau straine (poezie, proza, romane...), critica literara sau tematice in format audio si audioart. Sunt materiale excelente pentru a prezenta fragmente de beletristica in timpul orelor de curs sau de a le asculta in timpul altor activitati.
  • Softuri / programe multimedia, interactive si educationale pe suport electronic CD, DVD sau VCD pentru calculator - lectii interactive educationale, caiete pentru elevi, manuale interactive, enciclopedii multimedia, dictionare, cursuri limbi straine, o gama larga si diversa de jocuri multimedia pentru copii, puzzle, jocuri 3D, aplicatii software, rebusuri, compedii, harti, prezentari multimedia despre mediul inconjurator-animale, plante ... pentru gradinita, scoala primara, gimnaziu sau liceu.
  • Microscoape, aparatura, ustensile, instrumente, echipamente si kituri pentru dotarea laboratoarelor scolare de biologie, chimie, fizica, mecanica, ecologie, astronomie.
  • Filme documentare Discovery DVD in format video, productii pe diferite teme de interes general sau tematice - stiinta, arta, tehnica, istorie, biologie...
  • Filme si teatru de colectie DVD in format video - ecranizarile unor binecunoscute creatii ale dramaturgilor romani si straini: Caragiale, Cehov,...
  • Jocuri educative pentru copii si jucarii de tip puzzle, instrumente muzicale, pentru lucru manual si in general pentru dezvoltarea multor aptitudini prin "joc"

Pro-edu.ro este partener al programului "Sustin educatia" initiat de ARET in parteneriat cu Asociatia Invictus. Suntem convinsi ca putem sa contribuim la educatia copiilor, daca strangem resursele de care scolile si gradinitele au nevoie. Despre proiectul "Sustin educatia".