Da-ne Like

sâmbătă, 27 august 2011

Luxemburg - Romania & Romania - Franta | IonutBlog

Pai in meciul cu luxemburg presimt ca vom juca iar prost si domnul piturca va veni si va spune ca luxemburg este o echipa buna ca bla bla bla.. dar dupa pe urmeaza meciul cu franta pe care romania nu trebuie sa-l piarda,insa singurul jucator care poate face ceva dupa parerea mea este Mutu, dar  nu este chemat la nationala. Nimeni nu se gandeste ca el este cel mai talentat roman , si pana la urma trebuie sa il chemi asa cum e el pentru ca nu ne permitem noi sa nu-l chemam pe mutu .. meciul cu franta se va juca pe national arena stadionul construit de oprescu cu 320 de milioane. E la fel ca cele din bundesliga ( poate cele din germania sunt mai maricele ) . pentru meciul cu franta sunt  41.000 de oameni care  aveau de la meciu cu argentina asa au mai ramas cam 9.000 care trebuie vandute pana pe 1.septembrie.. ar trebui sa se vanda cam 1.000 pe zii :)) cea ce este ...
Dupa ce ca argentinieni ne-au "tras-o" cu meciul amical , echipa nu avem , macar avem stadion de 5 STELUTE :))

miercuri, 24 august 2011

Cum sa afli cine te suna cu numar ascuns | IonutBlog

Pai sa incep , acum 20 - 30 de minute ma sunat cineva cu numar ascuns pana aici ok , ma sunat de 6-7 ori si pana la urma i-am raspuns si a inceput sa ma injure cel mai probabil era un moldovean cu chef de glume. M-am enervat si am sunat la orange si am cerut sa mi se spuna numarul celui care ma sunat cu numarul ascuns ,aceea femeie de la centrala  a spus sa ii dau ora la care ma sunat si ca in 10 minute primesc mesaj de la orange cu numarul de telefon. Mesajul a venit si vreau sa va spun ca am aflat numarul celui care facea glume. Nu l-am mai sunat pentru ca nu are rost sa ma pun la mintea lui.


PS : Nu stiu daca la toate retelele merge. 


marți, 23 august 2011

Zumba Fitness , un nou sport


Zumba fitness , dansezi si slabesti

OFICIAL! Nasri e coleg cu Pantilimon! A semnat cu Manchester City!


"Clubul Arsenal si-a dat acordul pentru transferul lui Samir Nasri la City. Mijlocasul de 24 de ani n-a fost inclus in lotul lui Arsenal pentru meciul cu Udinese din Liga Campionilor pentru ca acesta va merge la testul medical", scrie pe site-ul lui Arsenal.
Potrivit Daily Mail, City a platit 28 de milioane de euro pentru Nasri si ii da un salariu dublu jucatorului francez.

Audio | Aceasta este ultima melodie înregistrată de Amy Winehouse!

La o lună de la tragica dispariţie a cântăreţei Amy Winehouse, mulţi fani se întreabă care a fost ultima piesă înregistrată de artistă. Astfel, tot mai mult voci susţin că duetul cu Tony Bennett este ultimul său cântec.





Melodia se numeşte "Body & Soul" şi va apărea pe urmatorul album al lui Bennett, intitulat "Duets II", care va fi lansat pe 20 septembrie. Conform declaraţiilor tatălui lui Amy, artista era încântată de această colaborare şi cataloghează această piesă ca fiind o evadare a fiicei sale de problemele pe care le avea cu alcoolul şi drogurile.

Video | Ce colaborare! Eminem şi Bruno Mars au lansat un nou clip

Eminem continua să urce în topuri şi cu să colaboreze cu cei mai tari artişti ai momentului. De data aceasta a venit rândul lui Bruno Mars să facă o melodie cu cel mai vândut artist din State în 2010.

Cei doi artiştiu au filmat un clip pentru melodia "Lighters", un single extras de pe albumul de studio al proiectului Bad Meets Evil numit "Hell: The Sequel". Proiectul lui EM (foto) este realizat împreună cu rapperul Roys da 5'9, iar videoclipul la piesa "Lighters" este prima aleasă spre promovare.
Cum ţi se pare videoclipul?





Ce mai păcăleală! Au primit gresie în loc de un telefon de ultimă generaţie

Câțiva turiști care-și făceau vacanța la Costinești au căzut, zilele trecute, în plasa unor țepari. Aceștia le-au vândut bucăți de gresie în locul unor telefoane mobile performante pe care le vindeau la prețuri mici.




Infractorii le arătau oamenilor mobile care pe piață costau și 3.000 de lei, dar ei îl vindeau însă cu doar 700 de lei. Cei care își doreau un astfel de telefon și băteau palma cu țeparii primeau în schimb, într-o husă, doar grersie șlefuită după forma aparatului. Până să-și dea seama că au fost păcăliți, bandiții dispăreau.
Până acum, polițiștii au primit cinci plângeri de la turiști care au zis că fac afacerea vieții lor. Numai că au rămas și cu banii luați, și fără telefonul la care visau de mult timp.
 

Playoff Champions League Retur

Apoel N - Wisla C 
In tur a fost 1-0 pentru Wisla C.
Genk - Macabi.Haifa 
In tur a fost 2-1 pentru Macabi Haifa
Malmo FF - Dinamo Z 
In tur a fost 4-1 pentru Dinamo Z
Villarreal - Odense 
In tur a fost 1-0 pentru Odense 
Zurich - Bayern Munchen 
In tur a fost 2-0 pentru Bayern Munchen 


Toate meciurile se disputa la aceeasi ora 21:45 . 

Cfr Cluj nu se regaseste , a doua infrangere cu 2-0 .

Din candidata la titlu , cfr a ajuns sa fie pe locul 8 dupa 4 etape in Liga 1 , cfr a pierdut cu 2-0 in deplasare cu panduri tg jiu dupa ce etapa trecuta a pierdut cu surpriza din europa league Gaz Metan .

Dependent/ă de facebook?





Pentru mulţi tineri, reţeaua de socializare Facebook a devenit o problemă serioasă în momentul în care „şi-au mutat” întreaga viaţă în mediul virtual. Psihoterapeuţii susţin că este vorba despre o dependenţă care poate distruge viaţa reală a individului.

La începutul acestui an, Asociaţia Americană de Psihiatrie (A.P.A) a nominalizat noi forme de dependenţă pentru a fi introduse în ediţia a cincea a DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders), printre care şi dependenţa de internet, şi, în particular, cea de Facebook, care are aproape 500 de milioane de membri în toată lumea.
Această reţea de socializare permite o formă de comunicare neîntreruptă, pe când e-mail-ul, spre exemplu, e limitat. De aici şi senzaţia utilizatorului că, în măsura în care nu intră frecvent pe contul său de Facebook, pierde firul şi asta îl frustrează. De asemenea, îi dă utilizatorului iluzia apropierii, proximităţii. Astea ar fi avantajele, în opinia pasionaţilor. Tot ei îi văd şi punctele slabe. Faptul că nu permite o ierarhizare a informaţiei, nu poţi discerne ce e adevărat sau nu, iar specialiştii identifică drept un posibil efect al utilizării frecvente şi scăderea capacităţii de concentrare. Altfel spus, setat la ritmul cu care se succed postările pe Facebook, te infantilizezi în viaţa reală.