Translate This Page

                                                      

Bine ati venit pe SPECIALIST - SEO-ORADEA !


Pe site-ul nostru veti gasi ajutorul  necesar testarii site-ului dvs. V-ati intrebat de ce site-ul dvs., nu apare in primele locuri la rezultatele organice afisate in motoarele de cautare? Cu siguranta orice firma / companie care detine un website si nu are rezultatele asteptate, au un motiv serios sa-si pune aceasta intrebare.

Echipa noastra va ofera servicii SEO profesionale, care  ajuta site-ul dvs., sa aiba rezultate foarte bune in motoarele de cautare si urcarea in topuri . Dupa crearea unui website, este obligatorie optimizarea acestuia. Daca nu ati testat inca site-ul dvs., contactati-ne telefonic sau prin email.

Optimizare SEO, inseamna si modificarea cod-ului sursa(HTML), nu numai imbunatatirea titlurilor si a descrierilor sau al densitatii pe cuvintele cheie promovate. Un website bine optimizat, se promoveaza mult mai usor si rezultatele vin mult mai repede.

Web Design

Un website este cartea de vizita a unei firme / companii si nu numai. Serviciile de web design, oferite de  noi au la baza ani de experienta in acest domeniu cu rezultate exceptionale .

Promovare Web

Promovarea web, este ultimul serviciu aplicat unui website. Toti cei care  presteaza servicii SEO, folosesc diverse strategii de promovare, incepand cu promovarea standard (lenta) si pana la promovarea profesionala(rapida) care se aplica in cazul concurentei mari. 


Pentru ca site-ul dvs., sa aiba succes in rezultatele organice ale motoarelor de cautare, va trebui sa testam partea de optimizare, link-urile, pozitia in motoarele de cautare, etc. SPECIALIST  SEO-ORADEA, va ofera asistenta SEO, o sa va  ajute sa stiti exact pozitia site-ului Dvs. Nu trebuie sa fii expert in domeniul SEO, pentru cateva teste.

Daca site-ul Dvs., nu este bine optimizat, sau nu stiti sa testati, ne puteti contacta pentru un test SEO gratuit. Dupa ce specialistii nostri vor testa site-ul Dvs., veti primi un email in care vom specifica procentul de optimizare si modul in care puteti rezolva problemele din site.

Optimizarea pentru motoarele de cautare este cea mai importanta parte a serviciilor SEO, aplicate unui website. Fara o optimizare profesionala, site-ul Dvs., se va promova foarte greu, cate o data chiar imposibil.

Serviciile SEO, aplicate unui website, ajuta la cresterea site-ului pe diverse expresii / cuvinte cheie in rezultatele organice pe motoarele de cautare.


                  De ce este nevoie de SEO ?

    SEO - Reprezinta cel mai important capitol la un website!

Un website fara SEO?

In aceasta categorie se incadreaza peste 65% din site-urile de pe internet. Daca ai un site si nu esti in primele pozitii la cautarile care te intereseaza in mod direct, atunci e o problema! Ai nevoie obligatoriu de SEO

Ce este SEO de fapt?

SEO (Search Engine Optimization), respectiv optimizarea unui site prin intermediul motoarelor de căutare se referă la îmbunătățirea unui site atât din punct de vedere tehnic cât și din punct de vedere al conținutului său textual sau media (imagini, video-audio), astfel încât acesta să apară în primele rezultate afișate unui potențial client de către motoarele de căutare (în speță Google), atunci când utlizatorul caută un produs sau un serviciu pe care îl comercializează site-ul tău.

Optimizarea web se realizează prin intermediul cuvintelor cheie si prin atragerea de link-uri catre site.

SEO Consulting îți oferă rezultate măsurabile pentru creșterea traficului calitativ pe site și te ajută să obții noi clienți pentru afacerea ta.
Creșterea traficului calificat către site + Îmbunătățirea ratei de conversie = Creșterea vânzărilor!

Atentie

Costurile acestui serviciu sunt foarte variabile, de la caz la caz! Pentru a afla cat va costa o campanie seo, va rugam sa ne contactati prin telefon sau email pentru a putea sa va facem o oferta de pret personalizata dupa nevoile dumneavoastre

Succes garantat

Prin realizarea unor campanii seo, va garantam cresterea in top 3 pozitii la cuvintele dorite, in functie de complexitatea si concurenta lor. Cuvintele cu o concurenta imensa  va aduce dupa sine o campanie de volum foarte mare.

Rezultatul este mai mult decat evident, fiind pe prima pozitie in motorul de cautare Google.ro .

  • Te ajuta pentru pozitionarea Google. Valoarea unui site in fata google este data de numarul de linkuri venite de pe alte site-uri catre el. Cu cat site-urile sunt mai valoroase, cu atat si valoarea site-ului creste si automat creste si pozitionarea lui in cautari;
Ce reprezinta dofollw si nofollow?
  • Linkul Dofollow este un link pe care il iau in calcul roboteii motoarelor de cautare in momentul in care incearca sa claseze site-urile;
  • Linkul Nofollow este un link care este trecut cu vederea de roboti, dar totusi ajuta foarte mult pentru traficul viral de pe site-ul tau;

 




 

5 concepte greşite despre
optimizare site

  1. Dacă am un site web, atunci eu am făcut tot posibilul ca să am cât mai mulţi vizitatori.

  2. Dacă am înscris site-ul web în motoarele de căutare, atunci e sigur, că voi avea şi vizitatori.

  3. Dacă introduc cuvintele cheie în tag-ul meta keywords, atunci e sigur, că apar pe prima pagină a rezultatelor de căutare.

  4. Optimizarea site-ului pentru motoare de căutare este datoria editorului web, eu ca şi proprietar, sau ca şi operator web, nu trebuie să mă ocup de aşa ceva.

  5. Dacă oamenii ne caută după numele firmei, atunci ne găsesc, aşa că nu avem probleme cu optimizarea site-ului pentru motoare de căutare.

Servicii :

  • Analiza  site-ului
  • Individulizarea si Analiza cuvintelor cheie
  • Pana la 6 cuvinte optimizate
  • Optimizarea continutului si a codului din site(indentificare erori)
  • Validare HTML
  • Inscrierea in Motoarele de cautare si Directoare (2800 directoare ro)
  • Realizare Link Building, de calitate
  • Realizarea campaniilor Link Popularity
  • Optimizare, mentinere si actualizare SEO On Page
  • Actiuni de  Marketing/Promovare
  • Integrare in retele sociale
  • Meta tag-uri și descrieri meta
  • Mentinere si actualizare Linkbuilding
  • Report lunar prin Google Analitics si ranking in baza optimizarii cerute de catre client.
  • Etc.............


schimb de likeuri

Căutați o modalitate ieftină și eficientă pentru promovarea afacerii dumneavoastră? Ați ajuns unde trebuia... Oferim servicii profesionale de web design și seo (optimizare pentru motoarele de căutare). Facem activitatea dumneavoastră cunoscută pe internet. Pachetul complet pentru ca firma dumneavoastră și serviciile oferite să aibă un renume și în mediul virtual. Vă ajutăm în implementarea și aranjarea unui site, a blogului, o galerie foto... așa cum vă doriți. Împreună dăm viață aspectului oricărei activități pe care o desfășurați și pe internet.


Optimizare SEOAmfibi Web Search & Directory Search Engine Submission and Marketing Services This page is geo-coded PageRank url submit ExactSeek: Relevant Web Search schimb de likeuri
Titlul meu Specialist-SEO-Oradea


  

 

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola