marți, 31 ianuarie 2012

WINTER MENU

WINTER MENU - Mix minced pork with spices and bread soaked in milk core. Add two eggs and mix with hand composition. Dial chifetlele and put the pan fried in oil. Separately boil some potatoes and then mashing them with butter that salt and a pinch of sugar.

Take the apples and cut them into slices, add sugar and sortisoara some nuts and bake. Pour a thin dough over and give back to baking.


MENIU DE IARNA - Amestecati carnea tocata de porc cu mirodenii si miez de paine inmuiat in lapte. Adaugati doua oua si amestecati compozitia cu mana. Formati chifetlele si puneti la prajit in tigaie cu ulei. Separat fierbeti niste cartofi pe care ii pasati apoi cu unt sare si un praf de zahar.

Se iau merele si se taie felii, se adauga zahar si sortisoara si cateva nuci si se da la cuptor. Deasupra se toarna un aluat subtire si se da din nou la copt.


miercuri, 18 ianuarie 2012

Bagels with sesame, Covrigei cu susan



Bagels with sesame - Mix in a bowl the flour, egg, vanilla sugarsachet, a pinch of salt and cold water or milk. Knead until smoothmanual composition. Peel small pieces of composition and turnthem into a pretzel shape, place the bagels on a tray where you putbaking paper beforehand. Sprinkle sesame and give the oven.


COVRIGII CU SUSAN - Amestecati intr-un vas faina, un ou, un plic de zahar vanilat, un praf de sare si apa rece sau lapte. Framantati manual pana se omogenizeaza compozitia. Desprindeti bucati mici din compozitie si rasuciti-le in forma unui covrig, asezati covrigii pe o tava in care ati pus in prealabil hartie pentru copt. Presarati susanul si dati la cuptor. 

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Beef wrapped, MUSCHI DE VITA IMPACHETAT



Beef wrapped - For this recipe you need a pound of beef you need to keep it in a stain of wine and spices for 4 hours.
Minced pork, which would be good to cooked in a pan without oil.
Sheets that lie pie crust and place on a first drained ground meat fat, beef muscle since then bait. Fold the sheet and place rolls thus obtained in a tray in which you previously put aluminum foil. Brush the sheet with egg on top and let the oven.





MUSCHI DE VITA IMPACHETAT - Aveti nevoie pentru aceasta reteta de un kilogram de muschi de vita pe care trebuie sa-l tineti intr-un bait de vin si mirodenii timp de 4 ore.
Carne tocata de porc, pe care ar fi bine sa o preparati termic intr-o tigaie fara ulei.
Foi de placinta pe care le intindeti pe un blat si asezati intai carnea tocata scursa de grasime, apoi muschiul de vita scurs de bait. Impaturiti foaia si asezati rulada astfel obtinuta intr-o tava, in care ati pus in prealabil folie de aluminiu. Ungeti foaia cu ou pe deasupra si dati la cuptor.


sâmbătă, 24 decembrie 2011

Stew of vegetables and dessert Baked Apples, tocanita de legume si desert de mere coapte




Stew of vegetables and dessert Baked Apples - Vegetable stewis prepared easily. There is something delicious if you hold fast and not eat soy.
Carriages onion in a little oil, and start to add green pepper,zucchini, potatoes (boiled) and beans (boiled). Finally sarezi andadd broth, let it fall without put in the oven.
Apples to wash them with drills in the spine and put them in paperbaking tray over. Add a little sugar in the hole. give them in the oven for 10-15 minutes. Remove them and add the walnuts overthe hole and add sugar. Dai the oven to unfold. When you areready to stick a stick of cinnamon mar even keep them in the ovenuntil the oven cools and take scotisoara and flavor. Put cinnamonwhile baking poare do marum bitter.
Not so the smell of Christmas?








TOCANITA DE LEGUME SI DESERT DE MERE COAPTE - tocanita de legume se pregateste usor. Este ceva delicios daca tii post si nu vrei sa mananci soia.
Calesti ceapa in putin ulei, si incepi sa adaugi ardeiul gras, dovlecelul, cartoful (fiert ) si fasolea (fiarta). La sfarsit sarezi si adaugi bulion, lasi sa scada fara sa bagi la cuptor.
Merele le speli, le gauresti in partea cu cotorul si le pui in tava peste hartia de copt. In gaura adaugi  putin zahar. le dai la cuptor timp de 10-15 minute. Le scoti si adaugi in gaura nucile peste care iar adaugi zahar. Dai la cuptor pana se desfac. Cand sunt gata infige in mar un bat de scortisoara si mai tine-le in cuptor pana se raceste cuptorul si iau si aroma de scotisoara. Scortisoara pusa in timpul coacerii poare face marum amar.
Nu-i asa ca simti mirosul craciunului?




miercuri, 14 decembrie 2011

Chocolate Pie, PLACINTA CU CIOCOLATA


For this recipe you need sheets delicious pie, almond 500 grams, 500 grams household chocolate, milk, butter 25 gramsand an egg.
Almonds are roasted in a pan without oil and then grind finely will.Separately melt chocolate in milk with sugar until it becomeshomogeneous. Mix the ground almonds composition. In pangreased with butter, place the first three sheets, each sheet after you have anointed with beaten egg. Add one part of thecomposition and spread evenly with a spatula. Add sheets one by one and brush with beaten egg, and then add composition.Finally, add the beaten egg and coated sheets, and the lastsheet to be smeared with egg beaten with sugar. Give the oven!







Pentru aceasta delicioasa reteta aveti nevoie de foi de placinta, migdale 500 grame, ciocolata de menaj 500 grame, lapte, unt 25 grame si un ou.
Migdalele vor fi prajite intr-o tigaie fara ulei si apoi se  vor macina marunt. Separat  se topeste ciocolata in lapte  cu zahar pana totul devine omogen. Amestecati compozitia cu migdalele macinate. In tava unsa cu unt, asezati primele 3 foi, dupa ce ati uns fiecare foaie cu ou batut. Adaugati o parte din compozitie si repartizati uniform cu o spatula. Adaugati foi una cate una si ungeti cu ou batut, apoi iar adaugati compozitie. La sfarsit, adaugati iar foi unse cu ou batut, iar ultima foaie sa fie unsa cu ou batut cu zahar. Dati la cuptor!

luni, 5 decembrie 2011

Chicken Soup, SUPA DE PUI

Chicken soup - a recipe is easy, very good for this season it ispossible to supercooled. Chicken soup is the school youdisease.
Wash and boil meat in water. When the elbows are well cookedon a plate and leave to cool. Separate clean and cut vegetablesinto cubes. Place the meat fieert in juice left. So you get a concentrate of vegetables and meat. Add more water. Bonelessmeat from bones, discard bones and cut meat into cubes. Giveboiling add vegetation and salt. When cooked add noodles cookhouse and more for 10 minutes. Cover pot with a lid, serve hot.




SUPA DE PUI -  Este o reteta usoara, foarte buna pentru acest anotimp in care este posibil sa racim. Supa de pui este cea care te scoala din boala.
Se spala carnea si se pune la fiert in putina apa. Cand a fiert bine se coate pe o farfurie si se lasa la racit. Separat se curata legumele si se taie cubulete. Se pun la fieert in zeama lasata de carne. Astfel veti obtine un concentrat de legume si carne. Mai adaugati apa. Dezosati carnea de pe oase, aruncati oasele si taiati carnea cubulete. Dati in clocot adaugati vegeta si sare. Cand a fiert adaugati taitei de casa si mai fierbeti timp de 10 minute. Acoperiti oala cu un capac, serviti fierbinte.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...