Freelancer Web Design

Freelancer Web Design pentru site-ul tau

Salut si multumesc pentru vizita! Sunt recunoscator ca te am ca oaspete. Bine ai venit pe garin.ro, biroul meu online si cartea mea virtuala de vizita. Sunt un freelancer web design din Bucuresti, Romania, tanar, ambitios si foarte bun la ceea ce fac. Daca te-ai oprit aici pentru ca ai nevoie de un specialist in creare site si optimizare site, ai nimerit unde trebuie. Portofoliul meu iti sta la dispozitie si vorbeste de la sine. Arunca o privire pe el pentru a te convinge de calitatea proiectelor pe care le-am realizat si de diversitatea serviciilor web design pe care ti le ofer. Insa pana atunci hai sa ne cunoastem mai bine si sa vedem cum putem colabora!

EU PE SCURT

  • 1 sunt un freelancer web design si antreprenor din capitala Romaniei, Bucuresti
  • 2 respir, mananc, visez si traiesc pentru web design
  • 3 mai sunt pasionat de logo design si prelucrare foto
  • 4 iubesc ideile, le cultiv si simt satisfactie cand le dau viata
  • 5 vreau sa fiu cel mai bun in ceea ce fac si stiu ca voi fi, pentru ca pun suflet
  • 6 sunt adaptabil, fidel, ambitios, perfectionist, genial si extrem de modest
  • 7 lasand gluma la o parte, cred ca am ceva nou de invatat in fiecare zi
  • 8 cand nu jonglez cu web site-uri sau fac SEO, imi place sa urmaresc o partida buna de fotbal sau sa ascult muzica
  • 9 nu detin un iPhone
  • 10 sunt inspirat de oamenii mari
  • 11 tot ce vreau este sa te am ca client, apreciere sincera si putere nelimitata :)
Ce este un Freelancer Web Design

Ce este un Freelancer Web Design?

Ai auzit acest termen, si te-ai intrebat ce este un freelancer web design si ce poate face mai bine pentru tine. Asa ca ai intrat pe Internet si ai „aterizat” pe Garin.ro. Sa incepem… cu inceputul: pe piata de web design si promovare site exista doi jucatori: firmele mari (de la care te poti astepta la preturi piperate in materie de creare site si optimizare site pentru Google), si o a doua categorie – cea de freelancer web design.

Practic, orice freelancer a luat decizia de a se separa de o corporatie mai mare pentru a oferi servicii web mai bune clientilor lui. Preturile practicate de firmele web design mi s-au parut nejustificate, asa ca m-am pus in postura clientului si am incercat sa ii ofer aceleasi servicii de calitate furnizate de o firma cu nume, la costuri substantial reduse. Pana la urma, de ce ar trebui ca tu, din bugetul tau, sa ii platesti salariul secretarei sau facturile la incalzire si electricitate?

Asa ca raspunsul la intrebarea de mai sus e foarte simplu: un freelancer web design este un profesionist in domeniul web design, care s-a rupt de „turma” si ofera servicii de inalta calitate la preturi foarte avantajoase. Un freelancer de succes este polivalent si indeplineste mai multe roluri: designer, developer, director de marketing, expert in comunicare, consultant / consilier tehnic si angajat in acelasi timp.

De ce este un freelancer web design mai bun decat o firma?

Voi fi sincer cu tine. Multi clienti ma contacteaza deoarece a) au fost dezamagiti de experienta greoaie pe care au avut-o cu firmele / alti indivizi din domeniu b) au primit o cotatie de pret foarte scumpa, mult peste bugetul lor c) cauta in consecinta o experienta fara complicatii si amanari, la preturi accesibile muritorilor de rand.

Tot mai multe persoane si afaceri realizeaza ca a angaja o firma este un proces incet, scump si impersonal. Freelancerii web design sunt capabili sa ofere niste servicii personale inaccesibile la o corporatie. Spune-mi: cat de des ajungi sa cunosti directorul unei companii de la care cumperi produse? Pentru un freelancer web design, fiecare client este cel mai important, nu doar o statistica.

Ce nu fac

  • Fara compromisuri

    Nu fac compromisuri de calitate

  • Fara lucruri nerealizabile

    Nu iti promit lucruri nerealizabile

  • Fara servicii inutile

    Nu iti voi vinde un serviciu de care nu ai nevoie

  • Mentenanta website

    Nu voi disparea dupa ce ti-am realizat website-ul

  • Preturi mici, calitate mare

    Preturi mici, calitate mare

    Nu trebuie sa platesc salarii si nici chirii in centrul orasului. Astfel, pot sa iti ofer servicii pe care altfel nu ti le-ai permite, la o fractiune din costurille unei firme de web design

  • Sfaturi gratuite

    Sfaturi gratuite

    Iti voi asculta ideile si te voi sfatui ce este mai bine pentru tine, nu pentru mine. Iti voi prezenta cele mai bune optiuni pentru a economisi bani

  • Garantie

    Garantie

    Sunt un om de incredere, punctual si sociabil

Atuurile mele sunt

Atuuri Freelancer Web Design
  • Timp redus de executie

    Timp redus de executie

    O firma apeleaza adesea la terte parti, ceea ce se traduce in intarzieri si amanari. Eu depind 100% de mine, asa ca nu am aceasta problema. In plus, NU muncesc doar de la 9 la 5

  • Relatie personala

    Relatie personala

    Cel care raspunde mereu la telefon sunt eu, nu o secretara sau altcineva cu care nu ai mai discutat anterior

  • Implicare totala

    Implicare totala

    Depun toate eforturile pentru ca site-ul tau sa arate bine si sa fie in top

CE SERVICII WEB OFER?

Eu cred ca site-ul tau trebuie sa aiba personalitate si sa provoace o reactie vizitatorului. De aceea, ti-am pregatit o gama larga de servicii pentru o satisfactie totala. Vorbim de creare site, care presupune web design si graphic design (componenta vizuala a site-ului, care atrage publicul si il tine pe site) dar si web development (compatibilitate cu standardele web in domeniu, compatibilitate cu toate browserele web etc.). Nu este insa suficient sa ai un site frumos – el mai trebuie sa fie si cunoscut, sa fie prezent in topul motoarelor de cautare. Sunt de asemenea specializat in SEO si iti ofer mai multe tehnici prin care poti urca in varful ierarhiei pe toate marile motoare de cautare, incepand cu Google. Nu in ultimul rand, iti ofer mentenanta pentru site-ul creat, asa ca poti sa stai fara grija – la garin.ro oferta este all inclusive!

Si pentru ca traim in epoca Facebook-ului si a retelelor de socializare, ti-am pastrat si cireasa de pe tort: promovare sociala prin module dedicate, astfel ca poti tine legatura si interactiona cu clientii si colaboratorii tai via Facebook sau Yahoo Messenger, direct de pe site-ul tau!

In rezumat, serviciile web ce ti le ofer:

Design atragator
Design atragator

Pozitie fruntasa pe Google
Pozitie fruntasa pe Google

Compatibilitate cu toate browserele
Compatibilitate cu toate browserele

Legatura cu vizitatorii
Social Media

CUM LUCREZ?

Repede si bine. Simplu si totusi complex. Elegant, atractiv, dar functional si intuitiv, pentru ca un web site trebuie sa fie user friendly. Sunt flexibil si nu stramb din nas daca ai o solicitare mai speciala sau m-ai trezit din somn (sper totusi sa nu o faci :). Sunt fan al minimalismului, ceea ce nu inseamna ca un site trebuie sa fie golas – ci sa nu fie un labirint in care te pierzi. Site-ul tau este painea mea, asa ca relatia noastra va fi din start personala, directa si sincera. Sper sa devenim prieteni si sa continuam colaborarea in viitor. Satisfactia ta este prioritatea mea.
Acestea fiind spuse, simte-te ca acasa pe garin.ro, rasfoieste-mi portofoliul si lasa-mi un mesaj!

Vrei sa afli pretul pentru creare site web? Cere o cotatie pret site!