joi

Kara Travel 2013

Kara Travel anunta modificari importante în structura capitalului social și a conducerii executive

Comunicat de Presa
Bucureşti, 1 noiembrie 2012
Publicat in: ziare.com, comunicatedepresa.ro, acasa.ro

Kara Travel anunta modificari importante în structura capitalului social și a conducerii executive

Incepand cu aceasta luna, Kara Travel anunta schimbarea actionariatului firmei, prin asocierea D-lui Aristide Iordache, actionar majoritar al firmei de transport Arytrans, care detine un modern parc de autocare. In actuala structura noul asociat va detine si functia de administrator iar capitalul social al firmei se va mari la 400.000 lei. Odata cu aceasta schimbare, Kara Travel promite o imbunatatire majora a calitatii serviciilor oferite si o crestere semnificativa a numarului de turisti.
Agentia de turism Kara Travel, infiintata in anul 1997, specializata in organizarea de circuite turistice in toata lumea, anunta oficial schimbarea conducerii executive si a structurii capitalului social incepand cu luna noiembrie a acestui an. Noul asociat este dl. Aristide Iordache, detinator al participaţiei majoritare la S.C. Arytrans S.R.L, acesta urmand a detine in cadrul Kara Travel si functia de administrator, alaturi de dl Doru Negulescu. Odata cu aceasta asociere, capitalul social al S.C. Kara Travel se va mari la valoarea de 400.000 lei.

Asociatul Kara Travel, dl Doru Negulescu, ne informeaza: ''Prin acest parteneriat s-a obtinut un dublu avantaj - mai intai prin marirea gradului de stabilitate financiara si apoi prin sporirea beneficiilor oferite de agentie clientilor sai. Dat fiind faptul ca ARYTRANS detine un modern parc auto, complet echipat pentru a acoperi o gama cat mai larga de servicii de calitate, de acum incolo nu va mai fi necesara externalizarea in totalitate a acestui segment catre terti. Turistii, beneficiari ai excursiilor noastre, vor calatori cu autocare de ultima generatie, cu un inalt grad de confort si siguranta. Si sa nu uitam,un aspect corelat, la fel de important - in mod indirect, se reduc astfel costurile agentiei, ridicand nivelul de competitivitate in piata. In acelasi timp, ne va ajuta sa asiguram gratuit pentru clientii nostri transferuri catre locurile de imbarcare din majoritatea oraselor mari ale tarii."

Noul asociat dl. Aristide Iordache mentioneaza: "Plusul de valoare pe care aceasta asociere il confera clientilor Kara Travel se reflecta in mod direct asupra ofertei noastre - astfel, costurile de pe acum atractive ale pachetelor de vacanta pe care clientii le pot achizitiona, direct sau prin intermediul agentiilor colaboratoare, vor fi semnificativ optimizate. Pe langa aceasta, noua structura va reprezenta un garant al valorilor Arytrans: calitate, siguranta, seriozitate. Pentru anul 2013 avem intentii foarte precise: ne-am propus o crestere semnificativa a calitatii servicilor oferite, o comunicare mai eficienta cu agentiile partenere, investitii in campanii de marketing, aspecte care vor conduce la realizarea in proportie mult mai mare a programelor planificate. Avem deja un grad de ocupare de cca. 12% pentru circuitele de anul viitor. Pana la finele acestui an estimam ca procentul va urca la 25%. "

Despre Kara Travel

Cu o varietate impresionanta de pachete de vacanta, produse proprii, Kara Travel s-a remarcat de-a lungul anilor ca unul din cei mai mari tour-operatori din Romania. Fondata in 1997, in Bucuresti a cunoscut o dezvoltare continua de-a lungul celor 15 ani de actitivate, acumuland experienta organizarii vacantelor a peste 170.000 de turisti. Specializata in principal pe organizarea de circuite turistice in toata lumea, Kara Travel este in prezent unul din cei mai importanti tour-operatori pe acest segment. Totodata, agentia a devenit un foarte important organizator de vacante si evenimente din categoria 'leisure'. In anul 2004 Kara Travel opereaza primul zbor charter in Tenerife - Insulele Canare, cu compania aeriana Air Europa, devenind prima agentie din Romania care organizat un lant de curse charter medium haul, premiera in turismul romanesc. In acelasi an, are loc primul zbor charter catre Hurghada - Egipt, operat tot de Kara Travel, de aceasta data in parteneriat, continuand in anii urmatori cu deschiderea de noi destinatii charter in Europa, prin organizarea primelor zboruri charter din Bucuresti catre Rodos, Madeira sau Corfu. Gratie parteneriatelor solide si de lunga durata pe care le avem direct cu unii din cei mai mari touroperatori din lume, care intaresc garantia calitatii serviciilor pe care le oferim, a experientei acumulate si a angajarii noastre in cele mai mici detalii, am reusit sa derulam cu succes proiecte de mare anvergura, in cele mai indepartate destinatii ale lumii, oferind servicii complexe, de inalta clasa.

Despre Arytrans

Arytrans este o companie cu capital privat integral, ce a fost infiintata în anul 2000. Obiectul de activitate principal consta în transportul intern și internaţional de persoane. Pentru unele firme, anii de experienta sunt o scala de masurare a valorii. Noi ne masuram experienta si profesionalismul in milioanele de kilometrii parcursi. Mii de clienti multumiti, sute de locatii in care am ajuns, personal calificat si dotari de ultima generatie. Oferim un standard ridicat tuturor colaboratorilor si clientilor nostri. Ofertele se preteaza oricarui buget. Fiind flexibili si deschisi catre nou, ne mandrim cu faptul ca reusim de fiecare data sa raspundem oricarei solicitari prin oferte si servicii de top. Nu consideram transportul de persoane ca fiind un simplu business de a parcurge distanta dintre doua puncte. Ne dorim sa oferim o experienta de calatorie placuta, in cadrul careia, traseul pana la destinatie, sa fie o experienta in sine. Parcul nostru auto include autocare de top, cu dotari de ultima generatie fiind potrivite atat pentru excursiile in grup, activitatile extra-scolare, activitatile de team building organizate de companii, cat si pentru transportul persoanelor din segmentul business. Sustinem constant training-ul si investitiile in personal si in parcul auto, fiind mereu pregatiti sa raspundem cerintelor clientilor nostri.

marți

Kara Travel

Bine ai venit pe pagina de Circuite Exotice Kara Travel!

Agentia de Turism Tour Operator Kara Travel a pregatit deja OFERTELE EXOTICE DE TOAMNA!
Pe acest blog, Kara Travel prezinta majoritatea excursiilor exotice cu reducerile aferente acestora.
Intreg itinerariul Kara Travel, cat si detalii servicii incluse, neincluse sunt prezente aici.

Pentru alte informatii, nu ezitati sa contactati operatorii Kara Travel! Suntem la dispozita Dvs. pentru orice fel de informatie.

Va multumim!  
PONT KARA TRAVEL: Pentru un sejur 2012 ieftin, va invitam sa cautati pe www.karatravel.ro in multitudinea de oferte de vacanta, cu zeci de hoteluri All Inclusive la alegere. Daca nu ati gasit ce cautati, reveniti ! Ofertele de sejur sunt actualiazate zilnic, cu disponibilitati, promotii, early booking, oferte speciale, oferte last minute. Lasati-va email-ul pentru a fi la curent cu 'Oferta Lunii' si deveniti fanul nostru pe Facebook, unde (pe bune!) aveti sansa reala de a pleca chiar gratis in vacanta. 

luni

Kara Travel, Circuite Exotice, Vacante Exotice, Mini Exotice by Kara Travel

Kara Travel a lansat o noua serie de programe exotice! Urmareste acest blog si fi la curent cu ultimele informatii, oferte speciale si discounturi generoase! 

  EARLY BOOKING KARA TRAVEL, PROGRAME EXOTICE DE TOAMNA:

175 euro pana la data de 20 martie

120 euro pana la data de 2 aprilie

75 euro pana la data de 5 mai