duminică, 10 iulie 2011

on
    Uinvest este o companie prin care puteti cumpara actiuni in diferite domenii si primiti in fiecare luna un castig dupa fiecare actiune pe care o detineti.  Este important de retinut ca Uinvest nu este un HIYP aici trebuie sa investiti in actiuni si o sa primiti un certificat digital pentru actiunile pe care le cumparati. Sunt afaceri si actiuni foarte diferite de la benzinarii la hoteluri si restaurante pretul pe actiune difera de la una la alta puteti gasi actiuni de la valori de 17 $ pana la peste 1000 $ deci valori pentru bugetul de care dispuneti.
     Uinvest este doar un mediator financiar intre companii si investitori. Fondata in 2007, Uinvest are acum peste 20 de angajati, un birou in Ucraina (Kiev) si altul in SUA (Beverly Hills, California).  Uinvest ajuta proprietarii de afaceri si investitorii sa se intalneasca online asigurand o platforma in beneficiul tuturor.  Toate acestea online, in timp real!
In continuare puteti urmarii videoul de prezentare a celor de la Uinvest si sa va faceti o parere proprie sau bineinteles puteti vizita pagina lor web pe www.uinvest.com.ua 

Concret ei cauta  restaurante, benzinarii, cazinouri, fabrici  etc. care vand actiuni. Prin intermediul celor de la Uinvest noi putem cumpara aceste actiuni de pe urma carora primim un castig lunar. Puteti vedea pe pagina lor web , pretul fiecarei actiuni si cati bani iti aduce in fiecare luna. Iti poti cumpara mai multe actiuni de la mai multe proiecte in functie de banii pe care vrei sa ii investesti. De asemenea le poti vinde cand vrei. Acel venit lunar il primesti atat cat tine perioada de investitie apoi companiile cumpara actiunile de la tine, insa cele mai multe sunt pe o perioada nelimitata.
       Uinvest are si un program de parteneriat, recomandand afacerea altor persoane si inscriindu-le de pe linkul tau de afiliat primesti 10% din ce investesc ele asta doar pana in septembrie dupa care se revine la procentele initiale.  Bineinteles aceasta afacere este globala deci indiferent de tara in care se afla persoana cui ii recomandati aceasta afacere veti putea obtine un profit. Mai jos puteti vedea unul din emailurile cu castiguri lunare de la Uinvest. Deocamdata nu o sa postez bani primiti in paypal pentru ca nu am de gand sa scot banii ii reinvestesc.

Get Adobe Flash player      


     

           

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu