Formatie nunta Bucuresti – Formatia Ana&Flavian

Evenimente: nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate.

Genurile muzicale abordate de formatie nunta bucuresti, Ana & Flavian: Caffe concert | Muzica usoara Romaneasca veche si noua, Cover-uri internationale| Muzica populara si de petrecere, un program muzica greceasca

Formatie nunta Bucuresti, Ana & Flavian este o formatie care are in componenta solisti consacrati de muzica usoara si cover-uri click aici, solisti de muzica populara, instrumentisti, Dj/sunetist.

Abordam majoritatea genurilor muzicale care se canta la evenimentele fara manele: muzica usoara romaneasca, cover-uri, muzica populara, muzica de petrecere, muzica rock’n rool, latino, muzica greceasca.

Suntem o formatie cu experienta si abordam cu foarte mare responsabilitate momentele importante ale evenimentului dvs, defasuratorul programului artistic va fi unic si il veti vedea in cadrul intalnirii cu noi inaintea evenimentului la semnarea contractului!

Daca ati ajuns pe site-ul nostru inseamna ca sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta, botez sau alt eveniment important din viata dvs. In acest caz cautarile au luat sfarsit. Stim ca va doriti cantareti cu voci deosebite, solisti autentici care sa va trasforme evenimentul intr-un adevarat moment de neuitat.

De la primul cantec veti vedea, ca ati ajuns unde trebuie! Ascultati vocile noastre si imaginati-va dansand intreg evenimentul pe piesele de cover-uri pe care le interpretam intr-un mod pe care va lasam pe dumneavoastra sa-l apreciati!

Secvente video de la evenimente si playlist audio

Ana&Flavian Band, nu mai are nevoie de nici o prezentare. Fiecare eveniment reprezinta cartea de vizita Live a acestora! Palmaresul lor se poate vedea pe site: Emisiuni TV, Concerte, Spectacole, Nunti, Botezuri, cumetri etc. Entertainment in special pentru evenimente deosebite. Ana si Flavian activeaza pe scena dinaintea varstei de majorat. Experienta, premiile si trofeele castigate de-a lungul timpului, ii situeaza ca fiind printre cei mai perfectionati solisti de cover-uri. Pe langa acestia, instrumentistii alesi sunt si ei la un nivel calitativ ridicat.

Profesionalismul lor este dovedit atat prin studii (Scoala populara de Arta, Liceul de Muzica, Facultatea de Muzica si Master in Arta Muzicala), diplome si trofee (trofeul Aurelian Andreescu, Trofeul Calatis, Premiul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania), emisiuni TV (activitate la toate posturile de televiziune din Romania: PRO TV, Acasa TV, Prima TV, TVR1, TVR2, ANTENA 1, etc), cat si prin experienta indelungata pe vase de croaziera.

Formatie nunta Bucuresti – evenimente de neuitat

Pentru a avea un eveniment reusit, fie ca vorbim de o nunta, botez sau o petrecere corporate, invitatii trebuie la final sa fie placut impresionati de intreaga atmosfera, de la inceput pana spre zorii zilei. Pentru un eveniment de neuitat aveti nevoie de doua elemente: o locatie frumoasa si solisti profesionisti. Daca indepliniti aceste criterii, atmosfera va fi garantata.

La capitolul formatie de nunta, botezuri sau cumetrii, noi ne calificam in topul acestora, datorita experientei profesionale, dar nu in ultimul rand al recenziilor primite. Incepand pledoaria calificarii noastre la capitolul profesionisti, ati observat in prima parte a descrierii, studiile muzicale si performantele avute de noi in tara si strainatate.

Formatie nunta, inseamna participarea solistilor si instrumentistilor la actul nuntii in sine si atat. In viziunea noastra inseamna mai mult decat atat.

Nunta este un eveniment important si din acest motiv trebuie ca la final, toti participatii sa isi doreasca sa o ia de la inceput.

Tinerii ce doresc sa se casatoreasca, cautand pe internet „formatii nunti”,  i-au legatura cu nenumarate persoane mai mult sau mai putin avizate in a crea intr-adevar ceea ce se numeste entertainment. Experienta din televiziune, experienta internationala, creeaza impreuna cu experienta ca formatie de nunta un intreg care se numeste un artist complet.

Urăm de pe acum tinerilor căsătoriţi, casa de piatra si mult succes in alegerea elementului cheie: formatie nunta Bucuresti,iar daca va place ceea ce vedeti si auziti la noi, contactati-ne in timp util.

Preturi formatie nunta

Daca v-ati convins si ati decis ca suntem cea mai buna alegere pentru evenimentul dvs., contactati-ne si va vom comunica pretul, componenta cu care vom fi prezenti si va vom explica pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a avea un eveniment minunat in Bucuresti. Pentru a intra in legatura cu noi, ne puteti contacta direct la numerele de telefon: 0722449988 sau 0722822681.

Va garantam atmosfera, distractie si faptul ca invitatii dvs. o sa va felicite pentru alegerea facuta!