De ce Romkomfort?

Romkomfort vine pe piața de tâmplărie PVC din România cu alternativă avantajoasă dată de raportul preț-calitate a produselor sale.

Romkomfort garantează produsele sale și dispune de toate agrementările și certificarile necesare realizării de produse competitive pe piața Uniunii Europene ale cărei normative interzic folosirea plumbului în procesul de fabricație.

Produsele noastre

Solid 400

Seria Solid400 a fost lansată ca o variantă evoluată a profilelor EcoTherm Light, având toate caracteristicile apreciate ale acestora: rezistență sporită la factori externi, rezistență mecanică sporită și un design inovativ. Profilele Solid400, bazate pe o structură alcătuită din 4 camere, au fost concepute pentru a permite o prelucrare facilă de către toți producătorii de tâmplărie PVC, având un sistem compact și parametrii tehnici îmbunătățiți, oferind un nivel înalt de etanșare, sporind confortul termic în orice încăpere.

Solid 500

Profilele din seria Solid500 sunt menite să înlocuiască seriile EcoTherm și EcoTherm Plus. Ele se bazează pe un nou concept de structură internă, bazată pe 5 camere. A fost îmbunătățit coeficientul de transfer termic, comparativ cu valorile specifice profilelor menționate anterior. Una din principalele priorități ale companiei este siguranța beneficiarilor (profilele produse nu sunt dăunătoare pentru sănătate) și siguranța mediului înconjurător, produsele fiind 100% ecologice și reciclabile.

EcoLuxLight

Seria EcoLux este un sistem premium cu adancimea de 70 mm, cu parametrii de izolare termica si fonica exceptionali, un design cu muchii rotunjite si dimensiuni compacte. Costurile de productie scazute si minimizarea stocurilor prin folosirea unui sistem de armare si accesorii comuni cu cel al seriilor EcoTherm si EcoTherm plus reprezinta un atu.

EcoLux

Seria EcoLux este un sistem premium cu adancimea de 70 mm, cu parametrii de izolare termica si fonica exceptionali, un design cu muchii rotunjite si dimensiuni compacte. Costurile de productie scazute si minimizarea stocurilor prin folosirea unui sistem de armare si accesorii comuni cu cel al seriilor EcoTherm si EcoTherm plus reprezinta un atu.

Ultra therm

Seria Ultra Therm este renumită pentru parametrii săi de izolare de excepție, remarcându-se prin gradul lor de conform termic, în special datorită structurii cu 7 camere a profilelor principale. Cu un coeficient de transfer termic de 1,24 W/m2K pentru profilele armate și oferind posibilitatea montării de geam termoizolant, seria UltraTherm devine alegerea principală a producătorilor de tâmplărie PVC.

Feronerie și accesorii

Parteneri producători de feronerie și accesorii, MACO și HOPPE

Ce spun clienții?

Romkomfort, cu siguranță, este una din cele mai bune ferestre și o recomand. Transportul este gratuit iar montajul se realizează cu personal specializat, cu materiale de calitate înaltă și cu respectarea specificațiilor tehnice.

Romkomfort reușește să ofere eleganță și un plus de confort oricărei încăperi.

Sistemele pentru ferestrele și ușile Romkonfort sunt fabricate cu o tehnologie superioară de clasă mondială, care oferă beneficii maxime. Sunt făcute să țină o viață!

Romkomfort este un brand puternic, sub umbrela căruia veți găsi produse de înaltă calitate,prin folosirea materialelor de calitate, a ctehnologiilor avansate și cu specialiști dedicați și bine pregătiți.

Ferestre avantajoase raport calitate-preț, veți găsi la Romkomfort. Acestea sunt realizate cu tehnologie de ultimă generație și vă oferă sisteme de deschidere și închidere radical îmbunătățite.

Noutăți

01 feb.

Lansare de produse