luni, 13 februarie 2012

Andone o ajuta pe Steaua la meciul cu Twente! Ilie Stan a primit cea mai buna veste: Nikolici poate sa joace! Care sunt singurii absenti:


Steaua - Twente e joi, de la ora 22.00, in direct la ProTV, pe www.sport.ro si voyo.ro! Castiga bilete la Steaua-Twente!

"Sunt preocupat de joc, vreau sa facem un rezultat bun la Bucuresti. Nu pot sa spun ca vom transa calificarea de la Bucuresti. Nu am avut terenuri bune aici ca sa pregatim meciul. Astea sunt conditiile, nu avem ce sa facem.

Azi ne-am antrenat pe terenul sintetic al lui Andone, am inteles ca e cel mai bun din tara. E bine ca am putut sa lucram cu mingea. Speram sa umplem si stadionul, entuziasmul pe care il avem si cu ajutorul publicului sa facem un rezultat bun", a declarat Ilie Stan la Fanatik.

Steaua va avea doi jucatori absenti la meciul cu joi, iar Latovlevici nu poate intra ca titular. "Doar Chipciu si Gardos nu pot juca joi, in rest toti sunt valizi.

Nu a fost greva, am stat mai mult in vestiar pentru ca detinutii nu terminasera cu deszapezitul. Apoi am inceput incalzirea in sala de la Mogosoaia. Jucatorii si-au primit salariile si primele de calificare. Sunt cu toti banii la zi. Nu e nicio problema.

Latovlevici nu mi se impune in echipa. El a avut probleme, normal ar fi sa joace el insa abia azi a facut un antrenament cu mingea. N-a jucat in niciun meci amical. Nu vreau sa risc sa incep cu el, pot sa pierd. Nu stiu daca va juca Bicfalvi cu Twente, ma mai gandesc, sunt doua zile pana atunci.

Nu stiu daca vin cei doi jucatori de la TSKA, doar ce am citit si eu prin presa", a mai declarat antrenorul Stelei.

Dinamo l-a ascuns pe Platini! Jucatorii n-au stiut ca e in avion cu ei :) Cand semneaza brazilianul de Liga al lui Dinamo


Transferul iernii la Dinamo s-ar putea face dupa al doilea cantonament din Antalya! Borcea vrea un atac de 5 stele pentru visul Champions League!

Brazilianul Michel Platini a venit in Romania in acelasi avion cu jucatorii lui Dinamo, care insa nu au stiut ca atacantul se afla in aeronava! Sefii lui Dinamo ezita sa dea detalii despre afacere pana in faza finala a negocierilor dintre cele doua parti.

Dinamo s-a inteles cu TSKA pentru transfer si acum incearca sa-l convinga si pe jucator sa semneze contractul cu liderul din Liga I. De la aeroport, Platini a plecat direct la negocieri, iar mutarea se poate oficializa in urmatoarele ore.

"Nu l-am observat pe Platini in avion, avea o sapca trasa pe ochi. Nu stiu daca i-a fost teama de noi, a fost vorba de un gest de nervozitate in timpul meciului pe care probabil ca-l regreta. Nu pot sa vorbesc despre el, nu a semnat cu noi", a afirmat Niculae.

Portarul Cristian Baldgradean a declarat ca este normala o amanare a campionatului, tinand cont de vremea nefavorabila: "Trecerea de la temperaturile din Turcia la cele din Romania este foarte mare, dar dupa 22 de zile era normal sa revenim acasa. In conditiile astea nu se poate juca, este normal sa se amane campionatul".

Xavi intra in istorie! Fanii l-au plasat peste Puyol sau Iniesta! Premiul pe care nu l-a mai castigat nimeni


Xavi Hernandez, 'creierul' celor de la FC Barcelona, va primi premiul pentru cel mai bun jucator catalan.

Pe 21 Februarie va avea loc prima Gala a Fotbalului Catalan iar Xavi a fost votat de fani atat pe internet, cat si de jucatorii si antrenorii care apartin de Federatia Catalana.

Gala Fotbalului Catalan va fi organizata de catre Federatia Catalana si de Estrella Damm, berea catalanilor.

Pe langa Xavi, premii vor mai primi Pep Guardiola, cel mai bun antrenor, Marta Torrejon, cea mai buna jucatoare, Ana Zardain, cel mai bun arbitru, Jordi Torras, cel mai bun jucator de futsal, Claudia Pons, cea mai buna jucatoare de futsal si Marc Carmona, cel mai bun antrenor de futsal.

Becali NU VINE la Steaua - Twente: "Am distrus codul portocaliu, nu ma intereseaza Steaua" Porumboiu a trimis mancare pe 3 luni


Patronul Stelei a uitat de fotbal. Nu va veni la meciul cu Twente daca nu termina actiunile de deszapezire din judetul Vrancea. Castiga bilete la Steaua-Twente!

Becali anunta ca a rezolvat total problemele sinistratilor. Utilajele aduse de el au deszapezit satele izolate din cauza ninsorilor din ultimele zile, iar oamenii nu trebuie sa-si faca probleme nici din cauza lipsei alimentelor. Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, le-a trimsi mancare pentur 3 luni!

"Am uitat de fotbal, de afaceri, de tot. Am venit aici traiesc la fel ca un calugar, sa-i ajut pe ceilalti! Am venit cu doua utilaje, apoi am mai adus 5. Cu lopata nu ai ce sa faci, aici numai cu utilaje. Sunt 16 sate pe o lungime de 17 kilometri, aici n-ai ce sa faci. Le-am zis oamenilor ca lopetile pe care le-am dat sunt cadou, sa le ia si sa plece acasa. Am adus vole de cel mai mare calibru. Am adus alimente, Porumboiu si finii mei de la Constanta mi-au trimis. Este mancare pentru 3 luni de zile! Daca sunt eu aici, nu mai exista cod portocaliu.

Cand plec de aici, trec putin si prin Buzau sa vedem ce facem. Fotbalul e lucru material. V-am spus, aici sunt calugar, sunt pentru Dumnezeu. Ma sacrific pentru aproapele meu. Lumea spune ca eu fac totul pentru imagine. Pentru ce imagine? Mai am eu nevoie? Imi convenea sa merg in Buzau pentru ca era mai aproape, dar in Vrancea am avut sprijinul autoritatilor", a spus Becali pentru Stirile PRO TV.

Vestea care l-a aruncat pe Goian in depresie! Rangers a anuntat FALIMENTUL! Nu mai are nicio sansa sa castige titlul!


Dorin Goian a primit o veste teribila. Clubul sau va intra in administrare judiciara si va pierde 10 puncte in clasament. Romanul isi ia adio si de la titlu, desi e la 4 puncte de rivalii de la Celtic.

Rangers asteapta o decizie in cazul procesului cu fiscul britanic, care ar putea sa-i coste suma de 49 de milioane de lire sterline. In cazul in care va fi plasat sub administrare judiciara, Rangers va fi sanctionata cu pierderea a zece puncte in clasament.

Clubul a fost obligat sa-l vanda pe croatul Nikica Jelavici la Everton pentru a strange bani, iar presedintele echipei, Craig Whyte, declarase la 5 februarie ca "saptamanile care vor urma vor fi cele mai dificile din istoria clubului".
In prezent, Glasgow Rangers ocupa locul doi in campionat, la patru puncte de Celtic.

Codul portocaliu se transforma in UNDA VERDE la meciul cu Twente! Ultimul anunt al Stelei! Cum va arata joi National Arena


Steaua - Twente, joi, de la 22.00, in direct la ProTV, pe www.sport.ro si voyo.ro! Castiga bilete la Steaua-Twente!

Steaua se antreneaza in balon, Gigi Becali e ocupat cu deszapezirea prin Vrancea, insa oamenii sai se intereseaza in permanenta de situatia de la National Arena. Narcis Raducan a primit asigurari ca gazonul va fi in conditii bune la ora meciului cu Twente de joi.

"Oamenii care se ocupa de ingrijirea gazonului mi-au spus ca vor pune doua randuri de prelate si ca nu vor fi probleme, meciul se va disputa in conditii normale", a spus directorul sportiv Narcis Raducan la DigiSport.

FAZA GENIALA! Momentul cand toata Africa a plans! Antrenorul TOTAL de care jucatorii sunt indragostiti


Dario Bonetii i-a dus pe zambieni la Cupa Africii, dar n-a apucat sa se bucure de niciun meci la turneul final din Guineea Ecuatoriala si Gabon.

Francezul Herve Renard e erou national dupa ce a reusit sa produca cea mai mare surpriza din istoria competitiei alaturi de baietii lui! Zambia a castigat Cupa Africii si a dedicat victoria din finala impotriva vedetelor din Cote d'Ivoire memoriei celor 20 de jucatori si antrenori ai nationalei decedati in urma cu 19 ani intr-un accident aviatic chiar la Libreville.

La finalul meciului, antrenorul Renard a vrut ca toti oamenii lui sa participe la sarbatoarea organizata de jucatori chiar pe teren. L-a luat in brate pe Joseph Musonda si l-a dus alaturi de colegii lui. Iesit accidentat in minutul 11, Musonda ramasese pe banca la finalul meciului. Renard n-a suportat sa-l vada stand singur si a facut un gest dupa care jucatorul lui a izbucnit in lacrimi!