INCREDIBIL! Un român s-a dat drept VĂDUVA unui soldat irakian ca să escrocheze americani



Şase cetãţeni români au fost arestaţi, miercuri, deoarece făceau parte dintr-o reţea de escrocherii pe internet care a înşelat consumatorii care frecventau site-urile americane cu peste trei milioane de dolari. Unul dintre ei s-a dat drept văduva unui soldat irakian, pentru a înşela clienţii site-urilor respective.
Read more

O pensionară A UITAT 390.000 de euro într-un autobuz



O pensionară din Viena a rămas fără economiile sale de-o viaţă în timpul unei călătorii cu autobuzul.
Read more

Ce credeţi că ţinea o femeie la frigider din iubire? 100 de pisici moarte în congelator!



Descoperire macabră în SUA! Terry este o mare iubitoare de feline care nu se poate despărţi în ruptul capului de ele nici când mor. În casa ei, îşi fac de cap 50 de pisici şi alte 100 zăceau la frigider.
Read more

Ham, la şcoala de şoferi pentru căţei! Nu e glumă, treaba e foarte serioasă - FOTO SENZAŢIONAL



Cei trei maidanezi Porter, Monty şi Ginnie pierdeau toată ziua aiurea pe străzile din Auckland, Noua Zeelandă, până de curând când o asociaţie le-a dat un nou scop în viaţă. I-a cazat la un adăpost şi a început să îi înveţe să... şofeze
Read more

Ca la RĂZBOI! Peste 5,5 tone de petarde şi artificii confiscate de poliţişti din noiembrie


Mai puţine pocnitori şi artificii pe piaţa neagră de Sărbători.  Poliţiştii au confiscat peste 5,5 tone de articole pirotehnice în toată ţara.
Read more

Fuga din tara a elevului-pilot Mihai Smihghelschi.Adevarata dovada de curaj

Mihai Smighelschi – elev pilot a dat dovada de mult curaj, dar si de faptul ca era bine pregatit atat din punct de vedere al abilitatilor de a pilota avionul L-39ZA Albatros, cât si de faptul ca detinea cunostintele necesare de navigatie aeriana. El a ales sa zboare spre Turcia, tara membra NATO din 1952. A zburat cu o viteza de 700 de Km. pe ora, la o altitudine de cativa zeci de metri, pentru a nu fi depistat de radar. Zborul sau spre libertate in conditii de stres maxim a fost ca un test pe care l-a trecut cu brio. Cand a ajuns in Turcia, a cerut azil politic, iar dupa cateva luni a emigrat in Statele Unite, unde traieste si astazi. A fost condamnat in contumacie la 25 de ani de inchisoare, fiind cosiderat infractor hot si dezertor. In prezent prin hotarâre judecatoreasca definitiva, fapta sa a fost prescrisa si el se poate intoarce in Romania, oricand va dori.
Read more

Inna, faţa în faţă cu sosia sa! Vezi cum a reacţionat vedeta



În cadrul unui eveniment privat, la care au participat mai multe vedete, Liliana Alexandra Stan, sosia Innei, s-a întâlnit cu idolul ei.

Read more

Inna, faţa în faţă cu sosia sa! Vezi cum a reacţionat vedeta



În cadrul unui eveniment privat, la care au participat mai multe vedete, Liliana Alexandra Stan, sosia Innei, s-a întâlnit cu idolul ei.

Read more

FOTO Cel mai mare penis din lume este aproape la fel de lung cât cel mai mic om de pe Planetă

Daniel Arthur Mead, cunoscut şi sub numele de Long Dong Silver, este probabil omul cu cel mai mare penis din istorie, mărimea „dotării“ sale fiind aproape egală cu înălţimea celui mai mic om din istorie, nepalezul Chandra Bahadur Dangi.
Read more

Cadoul neaşteptat pe care l-a primit un bărbat de la iubita lui - FOTO



Un student american a avut parte de o surpriză incredibilă chiar de ziua lui.
Read more

Cristian Sanda, de la «Vocea României», prima melodie - AUDIO

Cristian Sanda, finalist în echipa lui Marius Moga în show-ul «Vocea României», lansează primul său single şi videoclip.
Read more

Vis zdrobit de stâncile Marelui Canion. Alpinista Ioana Elise Hociotă a pierit la 24 de ani



Presa americană este zguduită de tragedia petrecută săptămâna trecută în Marele Canion: Ioana Elise Hociotă (24 de ani), o constănțeancă stabilită în SUA, și-a găsit sfârșitul în timpul ce parcurgea un traseu. Dispariția sa a fost semnalată sâmbătă de soțul ei.
Read more

Liviu Guţă, supărat că nu merge la Eurovision: «România e de rahat, am fost discriminat»



Liviu Guţă e foc şi pară din cauza faptului că a fost respins de juriu la preselecţiile Eurovision.

Manelistul se consideră discriminat şi crede că eliminarea lui are legătură cu genul de muzică pe care îl cântă.

Read more

Horaţiu Mălăele, beţivul satului!



Serialul de comedie “Las Fierbinţi” va debuta în forţă la Pro Tv pe 1 martie de la ora 20.30, avându-l în rolul savuros de “beţivul satului” pe celebrul actor Horaţiu Mălăele.

Read more

Miracol! A căzut de la 1.066 de metri în gol şi trăieşte!



Greg Benson, un adolescent de 18 ani, a căzut în gol de la 1.066 de metri altitudine şi trăieşte, deşi a lovit pământul când avea o viteză de 80 de kilometric la oră.

Read more

La asta sigur nu te-ai aştepta! Ce se întâmplă când nu porţi chiloţi, în metrou?


Pozele cu diferite tinere mai mult sau mai puţin celebre care uită să îşi ia chiloţi pe ele atunci când ies din casă fac devin virale de îndată ce sunt făcute publice de vreun amator de gen.

Read more

Noul pod dintre Slovacia şi Austria va purta numele lui Chuck Norris



Cetăţenii au fost invitaţi să-şi exprime opţiunile prin intermediul unui sondaj găzduit de un site al consiliului regional.

Read more

Cel mai original număr de la «Românii au talent»: dans cu gunoaie - FOTO

Trupa „Aven Amentza” din Cluj (Foto: captură video Pro TV)

Trei băieţi din Cluj au urcat pe scena de la „Românii au talent” ca să facă „curat la talente”. Ei au impresionat juriul cu un dans cu gunoie. 
Read more

Cine este «plăcerea vinovată» a lui Mihai Petre, în sezonul 2 de la «Românii au talent»



Mihai Petre are o nouă «plăcere vinovată» (Foto: captură video Pro TV)

Un bărbat din Tulcea a reuşit să cucerească deopotrivă publicul şi juriul la concursul „Românii au talent” imitând  o motocicletă, un flex, un curcan, un autobuz românesc, chiar şi un spot publicitar.
Read more

«Românii au talent» / Un medic ginecolog a impresionat publicul până la lacrimi



Constanţa Cobzariu a impresionat publicul (Foto: captură video Pro TV)

Un medic ginecolog în vârstă de 56 de ani a impresionat publicul până la lacrimi la concursul „Românii au talent”, cu o voce angelică.

Read more

«Românii au talent» / Cel mai surprinzător talent, la un pas să fie eliminat din greşeală

Gigel Frone, un talent surprinzător (Foto: captură video Pro TV) 

Una dintre senzaţiile serii la emisiunea „Românii au talent” s-a dovedit a fi Gigel Frone, un bărbat care spunea că este „formator de fotomodele”.
Read more

Mormântul unui boxeur din Craiova a fost profanat de hoţi. Vezi aici ce au furat

Mormântul unui boxeur din Craiova a fost profanat de mai mulţi hoţi.

Aceştia au spart uşa de la criptă şi, folosindu-se de un cleşte, au smuls dinţii cadavrului. Potrivit familiei acestuia, dinţii erau din aur de 24 de karate.
Read more

Se plimbă pe străzile din Galaţi cu un transportator blindat înmatriculat!



Gălăţeanul Sorin Mavru a investit timp, energie şi resurse materiale impresionante pentru a-şi alcătui colecţia impresionantă de vehicule militare din al Doilea Război Mondial.

Read more

Un bărbat, obligat de instanţă să-i ceară iertare fostei soţii pe Facebook



După ce a postat un mesaj în care îşi vărsa nervii pe fosta nevastă, aceasta s-a adresat tribunalului. Conform sentinţei, el trebuie să-şi facă autocritica, tot pe pagina sa de pe Facebook, timp de 30 de zile, altfel ar fi fost trimis după gratii timp de 60 de zile.
Read more

Un actor din serialul «Seinfeld» s-a împuşcat în cap


 Daniel Von Bargen (61 ani), actorul ce l-a interpretat pe şeful personajului George din serialul "Seinfeld", a încercat să se sinucidă prin împuşcare în cap.
Read more

Ioana Popescu, în păsărica goală, în pădure la Băneasa



Nu vă speriaţi, jurnalista porno nu a păţit nimic rău! Exceptând frigul de afară, Ioana Popescu nu a fost nevoită să îndure niciun chin. Vedeta a fostprotagonista unui pictorial nud în zăpadă.
Read more

Şoc şi groază: Raluca Moianu, atacată cu un cuţit!



Raluca Moianu a povestit penru ziarul National că a avut parte de o experienţă care speră să nu se mai repete vreodată. Un bărbat a ameninţat-o cu un cuţit.

Read more

Ilie Năstase: Sunt ţigan român şi sunt mândru de asta

Read more

Proprietarii animalelor de companie au o inimă mai sănătoasă

Pentru acest studiu au fost monitorizaţi aproape 200 de japonezi, oamenii de ştiinţă descoperind că cei care deţineau orice fel de animal de companie aveau o variabilitate a ritmului cardiac mai ridicată.
Read more

Surpriza din conducta de scurgere. Descoperirea la care oamenii nu s-au aşteptat

Mai mulţi automobilişti care mergeau printr-o pădure din Vesper, Wisconsin, au avut parte de o surpriză când au trecut pe lângă o conductă de scurgere, unde au descoperit un urs negru care hiberna, scrie dailymail.co.uk.
Read more

Patriciu a cerut în instanţă insolventa Mic.ro. Compania are datorii neplătite de mai multe luni către furnizori



Printre firmele care au cerut în acest an insolvenţa Mic.ro se numără compania de taximetre Meridian, Touring Europabus - aparţinând lui Dragoş Anastasiu, Vel Pitar şi grupul Ţiriac Auto.
Read more

Pensionar de 74 de ani arestat pentru prostituţie



Situaţie inedită în Carolina de Sud, acolo unde un pensionar a fost arestat după ce s-a oferit să le facă unor poliţişti sex oral.
Read more

De Valentine’s Day, Ellie White oferă un concert privat unui fan

De Valentine’s Day, cântăreaţa Ellie White a pregătit un cadou inedit pentru unul dintre fanii ei de pe Facebook.
Read more

Inna, record pe Youtube: un miliard de vizualizări

Inna este cel mai vizionat artist român de pe platforma Youtube, având peste un miliard de vizualizări strânse până acum.
Read more

Un braşovean şi-a plătit impozitul pentru maşină de 2.600 de lei cu monede de 1, 5 şi 10 bani!

Un braşovean a venit la ghişeul Direcţiei Fiscale Braşov cu câteva sacoşe ce cântăreau în total 130 de kilograme pentru a-şi achita impozitul la maşină, peste 2.600 de lei, scrie mediafax.ro.

Read more

A făcut sex în timp ce tatăl ei o privea

A făcut sex sub privirile tatălui ei


Două adolescente din SUA au crezut că se pot iubi în voie, dar erau urmărite în timp ce făceau sex tocmai de tatăl uneia dintre ele.
Read more

Un bărbat a protestat în «cucul gol»! Fotografia a strâns mii de «like-uri» pe Facebook



Bărbatul, nemulţumit de viaţa pe care o duce în România, a ales să protesteze, în ciuda temperaturilor de -25 de grade, gol puşcă.
Read more

Miliardarul Ion Ţiriac: «Voi fi cel mai bogat om din cimitir»

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară, anul trecut, miliardarul a fost clasat pe locul 5 Top 500 miliardari din România în revista Forbes.
Read more

Şcoală înconjurată de patru cârciumi!

Şcoala "Miron Costin" din Galaţi este înconjurată de nu mai puţin de patru baruri, două dintre ele fiind la doar 10-15 metri distanţă de gardul şcolii. Autorităţile cunosc situaţia, dar spun că nu pot retrage autorizaţiile de funcţionare ale barurilor.
Read more

Jamie Oliver a găsit o comoară de 1,7 milioane de dolari sub restaurantul său!







Muncitorii care săpau sub restaurantul lui Jamie Oliver au avut o surpriză uriaşă!
Read more

O femeie a fost ucisă de extensiile de păr



După vopseaua de păr, extensiile sunt acum în centrul unor dezbateri. Atasha Graham, o femeie de 34 de ani, a murit subit pe 15 mai în Anglia, decesul său putând fi cauzat de o reacţie alergică la adezivul folosit la extensii. Ea îşi aplica extensii de păr de la 14 ani,
Read more

Roxana Dobre, aproape goală pentru Adrian Pescariu - FOTO

Una dintre cele mai sexy vedete Playboy din România va fi mireasa colecției într-un show incendiar de lenjerie intimă marca Adrian Pescariu.
Read more

O femeie din Prahova a născut asistată de medici prin telefon

O femeie de 40 de ani dintr-un sat prahovean a fost nevoită să nască acasă, cu ajutorul soţului ei, pentru că ambulanţa pe care a solicitat-o nu a putut ajunge la locuinţa ei.
Read more

«Dovada» lui Leo nu dovedeşte nimic, Meme rămâne la Antena 1

Anunţată cu surle şi trâmbiţe, înregistrarea care ar fi pus capăt carierei Mihaelei Moise nu a demonstrat acuzaţiile pe care i le-a adus Leo de la Strehaia.
Read more

SCRISOAREA a IIi a - (Parodie politica)

… Si abia pleca batranul, comunistul Ceausecu,
Ca veni un alt bastard, pe numele sau, Iliescu :
Ce mai freamat, ce mai vuiet, se starni intre partide
Sa puna tara la cale, ca sa iesim din obide !
Read more

Scrisoarea a III a.Un pic ca pic cam veche dar in acelasi timp al naibii de actuala!!!!

La un semn, deschisă-i calea şi coboară din maşină,
Împărţind bezele-n dreapta şi în stânga, o blondină.
– Tu eşti, şefu? – Da, frumoaso. – Am venit să te mai văd
Şi să stăm la sfat, Traiane, că în ţară… e prăpăd!!!…..
– Orice gând ai, păpuşico, şi-orice inima-ţi dictează,
Ai ales corect momentul, şezi colea şi croşetează!
Read more

Scrisoarea XXL (parodie dupa "Scrisoarea III" de Mihai Eminescu)

Un osman dintre aceia fără neam şi fără limbă, 
Ce mânat de vreri meschine patria ades şi-o schimbă, 
Se plimba matol, sărmanul, neţinând cărarea dreaptă, 
Scărpinându-şi cu ardoare scăfârlia cea deşteaptă. 
Dintr-un bloc fără ferestre o gagică se coboară, 
După mutra rutinată nu părea deloc fecioară,
Read more

Eminescu - Scrisoarea III Baiazid vine cu trenul

Iata vine-un tren in gara, si opreste la peron
Baiazid coboara primul cu o sticla de sifon.
- Vai ce cald e la Rovine, parca suntem in Sahara,
E atata naduseala ca abia se vede gara.
Jos, in semn de bun venit, il asteapta niste fete
Ca sa-i dea paine cu sare, insa el e mort de sete
Read more

Parodie Scrisoarea A III-a, varianta Bush & Saddam

.
Iatã un inspector ONU 
Cu-n steag alb în vârf de bãþ. 
Hussein privind la dânsul 
Îl întreabã cu dispreþ: 
- Ce vrei, mãi? 
- Eu, gând de pace 
ªi de n-o fi cu bãnat, 
Domnul Bush ar vrea sã vadã 
Cât de mult te-ai înarmat
Read more

Scrisoarea a III-a (Parodie microbista)

Iata vine-un Maybach smecher, si opreste-n curtea “Ligii”,
Stramb, dar reparat cu ranga, si din el coboara Gigi.
Scarpinandu-se pe burta, si mergand ca un golan
El se urca pe capota, ciocanind in termopan.
-Bai Mitica, iesi afara….N-am venit sa mi te-nchini,
Vreau la meciul cu Dinamo trei arbitri, dar straini!
Nu mai vreau sa fiu furat, mai ales acum ca-i criza,
Vreau sa iau titlul pe bune, sa nu car nici o “valiza”.
Ca m-au prins anul trecut. Avocatul n-a fost bun,
Si am stat trei luni prin dusuri, aplecat dupa sapun
Read more