PROMO NUNTĂ 2020!!!

Dansatorii tăi preferați pot veni la nunta ta chiar dacă bugetul este redus. 


Pregatește-te din timp si rezervă acum cel mai spectaculos moment de dans pentru nunta anului 2020! Până în martie avem o ofertă de nerefuzat! 
http://facebook.com/TrupaChic


Jive Candyman

Inspirat din videclipul Christinei Aguilera.
La petrecerea dumneavoastra veti face cunostinta cu cateva personaje sexy: pilotul, marinarul, pompierul, locotenentul si asistenta medicala. Costumatii variate sub o coregrafie antrenanta de jive/ rock'n roll. Multa energie si buna dispozitie!








Hula- dans hawaiian

Inspirat din natura, aducator de povesti, acest dans polinezian transmite mai mult decat starea de relaxare si vacanta, ci mai degraba ca viata merita traita din plin. Nu exista mesaj mai bun pentru a da startul unei petreci reusite... ALOHA!






Pachet botez

Pentru a întâmpina cum se cuvine venirea pe lume a pruncului dumneavoastră v-am pregătit un pachet special de divertisment! Acesta conține un spectacol teatral emoționant, comic și surprinzător realizat de 3 sânziene. 

Ele sunt surori, toate zâne bune, ursitoare și aduc pentru fiecare copilaș în parte urări unice, adaptate și personalizate. Ele îi ursesc celui mic un drum frumos în viață, un suflet curat și o minte luminată. Nici părinții și nici nașii nu sunt ocoliți! Zânele le ursesc acestora duios despre împlinirea adusă de cel mic și de bogăția imensă apărută acum în sufletele lor.
Cele 3 zâne mai au o soră, însă, din nefericire aceasta a cam îmbătrânit, are riduri și vocea o cam lasă. Nici temperamentul său nu e prea agreat, țipă mult și face tam-tam, așa că cele 3 zâne evită să o mai invite la vreun botez. 

Spectacolul continuă cu un moment de dans delicios -Disney rock & roll cu 4 Minnie Mouse simpatice care vor fi atracția tuturor copiilor și se încheie cu un mult-așteptat moment de dans interactiv pe ritmuri bine-cunoscute, totul pentru a da startul unei petreceri de neuitat! 

Opțional vă oferim program de entertainment pentru cei mici (jocuri, dansuri, figurine din baloane si face-painting), dar și pentru cei mari (coregrafii din repertoriul trupei CHIC).
















Folclor adaptat ”Nunta extremală”

Un moment de dans inedit, ce îmbină perfect mișcările tradiționale românești inspirate din diverse regiuni ale țării și acordurile etno-rock.
Un spectacol premiat cu locul I la Concursul Regional de Dans Contemporan ”Lebăda de Cristal”, 2015 la categoria Dans de caracter / etno-stilizat (etno-pop, etno-jazz, etc), dar și pentru pedagogie coregrafică.





Samba Brasil


Ce-i drept, cu toții suntem fascinați de legendarul Carnaval de la Rio de Janeiro. Costumele spectaculoase și mișcările exotice ale dansatoarelor atrag mii de turiști în fiecare an.
Trupa noastră vă propune un moment de dans similar celui care a devenit deja tradiție în Brazilia și promite o atmosferă cel puțin la fel de exotică -adaptată evenimentului dumneavoastră, fie public, fie privat.





Dans oriental

Fără a mai avea nevoie de o descriere, dansul oriental, sau momentul bellydance este printre cele mai cerute spectacole.
Balerinele noastre sunt pregătite să facă atmosferă cu costume specifice culturii orientale, mișcări grațioase pe melodii deosebite.




Dans indian

Direct din filmele bollywoodiene la nunta dvs.! Energie și zâmbet: dans indian!



Dans egiptean ''Isis Wings''

Inspirat din mitologia egipteană, acest dans captivant aduce un plus de mister și magie, impactul asupra publicului fiind garantat!





French Can-Can

O coregrafie antrenantă, provocatoare, cu mișcări rapide, fuste largi și bătăi ample. Un moment ce nu poate lipsi din programul evenimentului dumneavoastră.




Dans țigănesc


Un moment coregrafic ce aduce zâmbete pe buzele tuturor, exprimând nonconformism și libertate de mișcare!  







Burlesque- Lady Marmalade

Un moment sexy, o surpriză inedită perfectă  pentru aniversări sau nunți.





Fever cabaret


Vă propunem un moment deosebit de feminin- dansul de revistă, ce se pretează oricărui eveniment din viaţa dvs. sau a celor dragi.







Colaj tango-charleston

Dans de salon, perfect ca mini-spectacol la un eveniment drag dumneavoastră. 



Disney Rock'n Roll (Minnie Mouse)

Un moment energic și haios transpus într-o temă de animație ce poate fi ”cireașa de pe tort” la orice petrecere tematică sau botez. Un deliciu atât pentru cei mici cât și pentru cei mari!