luni, 11 iulie 2011

SONORIZARI


 

DJMARIUS
///////////////////// NeGaNe - Play Super Mario Bros, Grand Theft Auto, Sonic, Puzzle Bobble, and much more games

NeGaNe - Play Super Mario Bros, Grand Theft Auto, Sonic, Puzzle Bobble, and much more games ///////////////////
Tip serviciu
Pret
Observatii
DJ + echipament audio
incepand de la 300 RON
pentru evenimente cu mai putin de 50 de persoane
DJ + echipament audio
incepand de la 600 RON
pentru evenimente cu 50-150 de persoane

                                                                                                                          
iTunes get music on




djnunta1

Nunta e un basm de matase si glazura, de flori si sampanie. Doi oameni, doi tovarasi de drum, nu doar primesc, ci dau de acum. Masura pentru asta nu exista. Natura intreaga s-a oprit si canta pentru fericirea voastra.
Soarele aduce un nou inceput pe care luna il tine in intuneric. Ca in cer, asa si pe pamant, caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa decat doi oameni uniti prin dragoste in sfanta taina a casatoriei.

Muzica trebuie sa se auda bine in ring, iar la masa oamenii sa poata conversa, un program echilibrat, succes garantat, nimic prea putin, nimic in exces, arta de a face un program muzical cat mai placut sta în

a difuza genuri muzicale diverse.

Nu poti multumi pe toata lumea, teoretic este adevarat, dar nu inseamna ca nu trebuie incercat, daca fiecare invitat isi gaseste in programul nostru muzical melodii preferate, noi suntem fericiti.

Nunta nu e discoteca, noutatile de ultima ora nu isi gasesc locul la nunti, botezuri sau petreceri decat in cazuri exceptionale, oamenii vor sa asculte melodii pe care le cunosc, doar in cazul preferintelor muzicale se pot face exceptii.

Un program muzical ideal se construieste la fata locului, in functie de preferintele dumneavoastra si ale invitatilor, de muzica  depinde in cea mai mare masura distractia, melodiile atent selectate cuprinzand toate genurile muzicale dorite vor face evenimentele de neuitat.

Efectele speciale constand in lumini, lasere, stoboscop, masina de fum sau masina de balonase dau culoare oricarui gen de petrecere indiferent de tema acesteia.

Cu ajutorul cameramanilor şi fotografilor, amintirile dumneavoastră rămân vii, echipamentele video-foto sunt de ultimă generaţie şi întotdeauna au surprins chiar şi cele mai mici detalii de care va veţi bucura de-a lungul anilor.

Punem mereu accentul pe  calitatea serviciilor prestate, seriozitate si profesionalism, suntem o echipa responsabila care isi da tot interesul pentru realizarea unui eveniment perfect.



Avantajul oferit de Dj la nunta, botez sau petrecerea dumneavoastră este repertoriul muzical foarte vast, ce include melodii începând de la muzica anilor `70,  populară, hore, sarbe, geamparale, românească, cântece de petrecere, slow-uri, valsuri, latino, tango, rock and roll,etc.


Music Images Free Image Hosting Music Pics



Photobucket




efecte muzica cu virtual djAi dorit vreodata sa fi un DJ?



Daca raspunsul este "DA" acum ai ocazia sa practici fie si din casa ta aceasta profesie.



Programului Virtual DJ este instrumentul ideal, deoarece are opţiuni nelimitate pentru a amesteca muzica, si a realiza un mixuri cu muzica preferata.



Se poate face scratch, se inregistreaza si foarte interesant se poate emite via Internet , si nu uita acest program este Gratis.



Virtual DJ este compatibil cu Windows XP/7/Vista

Descarca programul gratis de aici. VIRTUAL DJ 7.0.2/ - 29MB






Zulu DJ este un program gratuit pentru mixat muzică cu o interfață simpatică și foarte intuitivă. Aplicația vă pune la dispoziție două deck-uri în care puteți adăuga melodii și apoi să le suprapuneți sau să faceți trecerea subtilă de la o piesă la alta. Pentru piesa muzicală din fiecare deck se desenează un grafic de amplitudine în funcție de timp, încât să puteți identifica ușor părțile mai ritmate sau mai “ușoare” ale melodiilor.
De asemenea aplicația vă permite să adăugați efecte melodiilor: Distorsiuni, Filtru trece sus, Reverb, Phaser, Flange, Întârziere. În plus aplicația poate calcula numărul de bătăi pe minut (BPM) a ritmului melodiilor și puteți regla tempoul acestora încât să se suprapună perfect.
zuludj 500x347 Zulu DJ   Program gratuit pentru mixat muzică
Pe lângă aplicația de mixat muzică, se poate opta pentru instalarea altor câteva aplicații utile pentru editare audio, însă care nu sunt gratuite: un editor audio, o aplicație de înregistrat sunet, un convertor de fișiere, a aplicație de produs muzică, și o aplicație de generat ritmuri care este gratuită (Metronome for Musicians).
Singurul minus al aplicației ar fi că nu are funcție de mixare automată a pieselor din playlist sau că nu se pot face scratch-uri. Chiar și așa, Zulu DJ este o aplicație excelentă având în vedere că este gratuită.
Dimensiune: 260KB kit instalare / 1,2MB instalat





ProVJ 5 DJ Software

Perfect Automated Beat-Matching!

Always stay in perfect beat with automatic beat-matching technology. Load your audio or video tracks, and the DJ Software will automatically change the tempo of your 2nd track for pin-point synchronization.

Text / Image / Logo Overlay - Display your logo, sponsor logos, even text message to your audience (text ticker), all imposed over music videos, live video and ambient visualizations!

DJ Software - The all NEW ProDJ 5

Added MIDI Controller Support - Now with "out of the box" support for 13 different MIDI devices. Plus, new control mapping feature allows you to map any MIDI device into action.
Sophisticated design & easy-to-use interface - ProDJs interface has been carefully designed to enable maximum efficiency for the disc jockey. Execute and mix quickly on the fly with ProDJ software; set cue points, beat loop, beat mix, add sound effects, quick media search, save playlists... and more.

    












ButtonBeats.com













ButtonBeats.com













ButtonBeats.com