Bun venit

Bine aţi venit pe blogul meu! O să ne distrăm şi o să ne râdem împreună:D Intraţi pe FioriGinaL.Ro şi Radio Boom Panciu,si aveti in dreapta cele 2 pagini:D dati click pe chat ca sa intrati la el. Intrati la www.chisineu-cris.info/radio




Insignă Facebook

sâmbătă, 3 decembrie 2011

iPad Vs. Netbook | Roscovanu' Flo

iPad Vs. Netbook | Roscovanu' Flo

joi, 29 septembrie 2011

Cititi asta

Suntem ultima generatie care a jucat "Ascunselea" , "Ratele si vanatorii", "Tara, tara! Vrem ostasi", "Prinsea","Sticluta", ultimii care au strigat "Un doi trei la perete stai", ultimii care au folosit telefoanele cu cartele telefonice, primii care am vazut desene animate color, primii care am renuntat la casete audio si le-am inlocuit cu CD-uri. Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci. Noi am dat examene de Capacitate, nu am dat teste grile la admitere. La gradinita am invatat poezii in romaneste, nu in engleza...Si am cantat MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari. Am sorbit din ochi Pasiuni ♥ ♥!! si cine zice ca nu s-a uitat ori minte ori nu avea inca televizor. Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, si abia asteptam sa vina si la noi guma Turbo, sau pustile alea absolut superbe cu apa.Intre timp, ne consolam cu clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate in cap ne provocau pneumonii. Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala. Noi am ascultat si DJ Bobo si Michael Jackson si Backstreet Boys si inca nu auzisem de manele. Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atat de Led Zeppelin,Abba si de Queen, cat si de noile nume gen 50 Cent si Britney Spears. Am citit Ciresarii si ni s-a parut ceva extraordinar cand au aparut primele sucuri "de la TEC " fara sa ne fie teama ca "au prea multe E-uri", iar la scoala beam toata clasa dintr-o sticla de suc fara teama de virusi. Noi am baut prima Coca-Cola la sticla si am descoperit internetul. Nu aveam Nintendo sau Playstation ci jocuri tetris de care ne plictiseam la o luna dupa ce le cumparam si le uitam pe dulap, pline de praf. Abia asteptam la chefuri sa jucam "Flori, fete sau baieti", sau "Adevar sau Provocare", sau orice ne dadea un pretext sa "pupam pe gura" pe cine "iubeam".. Noi suntem cei care inca au mai "cerut prietenia", care inca roseam la cuvantul "sex", care am completat mii de oracole, sperand ca persoana iubita va citi acolo unde scrie "De cine iti place?" ca ne place de el/ea. Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacute de copii, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate pisicile de pe strada, nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam, parintii nostri nu au "child proof the house", ne-au trimis sa cumparam bere si vin de la alimentara si cate un pachet de tigari . Noi am fost martorii a doua schimbari de bancnote si monede, noi am ras la bancuri cu Bula, noi am fost primii care au auzit-o pe Andreea Esca la Pro TV . Suntem o generatie de invingatori, de visatori, de "first-timers" ...  Daca citesti si ai cazut macar un pic pe ganduri, esti de-al nostru

OnlyMafiot

OnlyMafiot este un joc superb cu o atmosfera pe masura,
unde poti incerca sa cuceresti lumea interlopa.

Cucereste zone mari de pamant pe care sa le conduci impreuna cu familia ta,
cumpara cazinouri, intra in faliment sau comite delicte organizate.
Posibilitatile criminale sunt nelimitate.

Poti folosii legatura de mai jos pentru a te inregistra si arunca o privire.
Click aici


Dorim sa te bucuri de cat mai multa distractie!

miercuri, 28 septembrie 2011

Counter Strike

Salut,sunt baietzelu si astăzi am să vă prezint jocul Counter Strike
Counter-Strike (pronunțat [ˈkaʊntəˌstɹaɪk]) este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le și Jess Cliffe. Acest mod a fost dezvoltat într-o serie de variante de la lansarea originală, ce conține în prezent Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source și Counter-Strike pentru platforma XBox. Ultima versiune a acestui joc, Counter-Strike Source este bazată pe motorul Source dezvoltat pentru Half-Life 2 de către Valve Corporation.

Semne ale influenței majore pe care Counter-Strike o exercită pot fi văzute în apariția unor mod-uri pentru jocuri ca Quake III Arena, Unreal Tournament și alte FPS-uri ca Global Operations, America's Army, Call of Duty, True Combat Elite și multe altele.

Din luna mai a anului 2006 până în prezent Counter-Strike este cel mai jucat FPS din lume. În anul 2002 erau peste 30.000 de servere populate pe Internet pentru Counter-Strike, al doilea fiind Unreal Tournament cu aproximativ 9.800 de servere. În 2004 statisticile GameSpy arătau că peste 85.000 de utilizatori jucau simultan Counter-Strike, iar în 2006, Steam arată cu regularitate că 200.000 de utilizatori joacă Counter-Strike.

marți, 27 septembrie 2011

FaceBook

facebook cu pronunția /'feis.buk/ (v. AFI), o expresie engleză care s-ar traduce liber prin „cartea cu fețe”, înseamnă inițial albumul de sfârșit de an școlar (anuar, numit uneori și trombinoscop) pe care elevii îl alcătuiesc din fotografiile făcute în ultimul an, dăruindu-și-l personal. facebook mai este un sit web de tip rețea socială din Internet, creeat de către Mark Zuckerberg în anul 2004 pentru a oferi posibilitatea de a contacta persoane apropiate, dar și persoane încă necunoscute. În acest moment facebook este una dintre cele mai răspândite rețele sociale din lume. Utilizatorii pot intra în această rețea din orice loc unde există acces la Internet pe baza unei parole, stabilite inițial odată cu completarea formularului de înscriere conținând o serie întreagă de întrebări personale. În prezent (septembrie 2011) situl facebook are circa 750 mil. membri în toată lumea . Apreciat a fi al doilea sit social mondial după google.com, luat după numărul de vizite, facebook face parte din fenomenul recent denumit Web 2.0.

Creat inițial la Harvard, SUA, facebook era la origine o rețea socială închisă a studenților acestei universități; ulterior ea s-a deschis și altor universități americane. La început verificarea apartenenței la universitate se făcea prin adresa de poștă electronică (e-mail) a studentului, dar începând din septembrie 2006 rețeaua este deschisă tuturor. Imediat rețeaua facebook a devenit foarte populară dar și controversată, fiind interzisă în câteva țări din Orientul Mijlociu. De asemenea, prin intermediul acestei rețele au fost provocate și coordonate unele manifestații protestatare din Republica Moldova și Iran.

În primele nouă luni din anul 2010 facebook a înregistrat un profit net de 355 de milioane de dolari la venituri de 1,2 miliarde de dolari .

În România facebook avea 0,5 milioane de utilizatori în ianuarie 2010 și 2,4 milioane în ianuarie 2011 . În septembrie 2011 România avea peste 3,7 milioane de utlizatori de facebook.

Lăsaţi-vă aici un link cu profilul sau numele de pe facebook:D
Încep eu: Baietzelu Bogdan :)

luni, 12 septembrie 2011

Comunitatea FioriGinaL.Ro

Salut,sunt băietzelu şi astăzi am să vă arăt Comunitatea FioriGinaL.Ro
N-o să vă vină să credeţi ce locuri potrivite pentru tine avem:
-Un server clasic: Cs.FioriGinaL.Ro
-Un server gungame: Gg.FioriGinaL.Ro
-Tutoriale mapping pentru Counter Strike 1.6
-Multe tutoriale despre Counter Strike 1.6
-Multe plugin-uri pentru Counter Strike 1.6
-Un clan oficial: [F|o|R]
-O zonă de photoshop
-Lumea DC
-Sub Forum unde să discutaţi despre Windows,Linux,Drivere,Phpbb şi multe altele printre care şi telefoane mobile
-Exisă un forum unde  puteţi discuta între voi şi în acelaşi timp să vă distraţi,să discutăm despre sport,filme,jocuri,ba chiar poţi să vinzi obiecte sau chiar să cumperi.
-Poţi chiar să-ţi chemi prietenii în clanul nostru de pe GameTracker adică..dăi click Aici

Vă las pe voi să le descoperiţi celelalte CLICK AICI